Friss hírek
A legfrissebb hírek

Marko: Gasly nem térhet vissza a Red Bullhoz

Lényegében semmi esélye nincs Pierre Gaslynak arra, hogy visszatérjen a Red Bull Forma-1-es csapatához – erről beszélt nemrég egy interjúban az energiaital-gyárosok motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko, aki elárulta azt is, a francia pilóta szerződése lejártát követően szabadon távozhat.

Binotto: Nem vagyok brutális, de tudok nagyon szigorú lenni!

Nincs könnyű dolga a Ferrari csapatfőnökeként Mattia Binottónak, a svájci születésű szakember azonban jól érzi magát jelenlegi pozíciójában, és mivel tudja, a megfelelő emberek veszik körül, hisz abban, hogy képesek lesznek újra a csúcsra jutni.

Most aktuális

A Mercedes a poklot is megjárta az autója miatt

Toto Wolf szerint a Mercedes Forma-1-es csapatánál uralkodó érzelmeket nap mint nap a depresszió és az öröm váltakozása jellemezte, miközben az idővel versenyezve próbáltak gyógyírt találni az autójuk rossz tulajdonságaira.

Exkluzív – Gasly elárulta, hogyan tette túl magát élete legnehezebb időszakán

2023 végéig biztosan az AlphaTauri csapatát erősíti a Forma-1-ben Pierre Gasly – bár a francia pilóta úgy látja, a lehetőségekhez mérten a legjobb helyen van most, abban nem feltétlenül biztos, hogy álmai megvalósításához az olasz kiscsapat a legjobb választás számára. Gaslyval a Magyar Nagydíj hétvégéjén beszélgettünk múltról, jelenről és jövőről – szóba került pályafutása legnehezebb időszaka, de a pilótapiac mostani alakulása is.

HIRDETÉS

RACE-IDŐ

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!