Friss hírek

40 000 Kubica-szurkoló a Hungaroringen

Robert Kubica (POL) Williams Racing.
British Grand Prix, Friday 12th July 2019. Silverstone, England.
Rengeteg szurkoló érkezett Lengyelországból a Magyar Nagydíjra azért, hogy láthassák „nemzeti hősüket”, Robert Kubicát a versenypályán.

Miután kiderült, hogy Kubica visszatér a Forma-1-be a Williams színeiben, a lengyelek rákapcsoltak, és a Magyar Nagydíj belépőinek jelentős részét megvásárolták. A lelkesedés pedig a balszerencsés szezon ellenére is kitart: Kubica szurkolói töretlenül támogatják kedvencüket, óriási hangulatot teremtve ezzel a Hungaroringen. 

Kubica a balesete előtt is hatalmas szeretetet kapott a Hungaroringen, a lengyelek akkor is jöttek, a kempingekben buliztak és szurkoltak neki. 

A 34 éves pilóta elmondta, természetesen nagyon jól esik neki a támogatás, azonban egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a lengyelek tömegesen érkeztek Magyarországra. 

„A magyarországi verseny van legközelebb Lengyelországhoz” – mondta Kubica. 

Nem csoda, hogy megtalálják az utat ide. De természetesen ez újra és újra nagyon jó érzés. Szeretném nekik ezt egy jó teljesítménnyel megköszönni, de a szezon eddigi alakulása alapján ez nehéz lesz. Remélem, ennek ellenére élvezni fogják a hétvégét.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!