A Ferrari kiderítette, mi okozta a pénteki motorhibát - F1VILÁG.HU

A Ferrari kiderítette, mi okozta a pénteki motorhibát

HIRDETÉS
A Ferrari Forma-1-es csapata kiderítette, mi okozta Sebastian Vettel motorhibáját az előszezoni tesztek harmadik napján. A Scuderia a mezőny többi csapatával együtt szerdán folytatja a felkészülést az új idényre.

A Ferrari versenyzői, Charles Leclerc és Sebastian Vettel az első teszthéten 353 körig jutottak a csapat új, SF1000-es modelljével, miközben a Mercedes 494, a Red Bull pedig 471 kört pakolt 2020-as versenyautójába.

A Ferrari pénteki napja nem volt problémamentes, Sebastian Vettel ugyanis motorhiba miatt megállt a pályán, így értékes időt veszített a csapat. A maranellóiak azóta alapos vizsgálatnak vetették alá a motort, és kiderült, a hibát a kenési rendszer problémája okozta, ami viszont nem szerkezeti probléma volt. A csapat tehát „nem aggódik, a hiba orvoslására irányuló munka pedig folyamatban van”.

A Ferrari egyébként elárulta azt is, szerda délelőtt Vettel, délután Leclerc köröz majd az autóval Barcelonában. Csütörtökön aztán egész nap Vettel, pénteken pedig monacói csapattársa lesz szolgálatban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Ferrari kiderítette, mi okozta a pénteki motorhibát
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!