Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Ferrari nem írja le a McLaren és a BMW esélyeit

A Ferrari vezetése kemény küzdelemre számít a hétvégén megrendezésre kerülő, az európai futamok nyitóállomásának helyet adó Spanyol Nagydíjon, jóllehet sokan őket tartják az abszolút esélyesnek Barcelonában.

A Ferrari vezetése kemény küzdelemre számít a hétvégén megrendezésre kerülő, az európai futamok nyitóállomásának helyet adó Spanyol Nagydíjon, jóllehet sokan őket tartják az abszolút esélyesnek Barcelonában.

Azt követően, hogy az olaszok kipróbálták vadonatúj aerodinamikai csomagjukat, beleértve az átlyukasztott orrkúpot, a múlt heti tesztprogramon a katalán ringen, mindenki arra számít, hogy Kimi Raikkönen és Felipe Massa fog dominálni a hétvégi versenyen.

Mindezek ellenére a csapat vezetője, Stefano Domenicali óvatosságra int, ugyanis meggyőződése, hogy a McLaren és a BMW is komoly erőkkel készül a hétvégi versenyre.

“Minden okunk megvan arra, hogy optimistán érkezzünk meg Spanyolországba, miután győzelmet arattunk Malajziában és Bahreinban” – mondta Domenicali. “Jól sikerült számunkra a múlt heti tesztprogram, és bízunk benne, hogy a továbbiakban is megtarthatjuk lendületünket.”

“Azonban biztosak lehetünk abban is, hogy ellenfeleink sem ültek a babérjaikon, így mindenképpen kemény küzdelemre számítok, amire, mint mindig, most is megfelelően felkészülünk.”

A Ferrari ismét megerősítette, radikálisan új, átlyukasztott orrkúpja nem jelent olyan nagy előrelépést, mint azt egyesek gondolják.

“Az új orrkúp kihatását az autó teljesítményére, sokan túlértékelik” – mondta az olaszok főtervezője, Nicholas Tombazis. “Egyszerűen nem lehet egy elemet csak úgy kiragadni a csomagból, és megvizsgálni annak egyedüli hatását, mert az önmagában nem ér semmit. Mindenképpen javulást várunk az új aerodinamikai csomagtól, azonban hiba lenne azt mondani, hogy ezzel verhetetlenek leszünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

A Ferrari nem írja le a McLaren és a BMW esélyeit
Racing Point: A Renault-nak és a McLarennek szabad másolnia a Mercedest?!
A Ferrari és a Renault túl az első 2022-es törésteszten!
Racing Point: Vettel nálunk a második fénykorát élheti
Minél hátrébb végez, annál nagyobb előnybe kerülhet a Ferrari 2021-ben
Hülkenberg úgy érzi, tartani tudná a lépést Verstappennel