Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

A Honda duója elégedett az új autó teljesítményével

Jenson Button és Rubens Barrichello teljes mértékben elégedett a Honda Racing első két versenyen mutatott teljesítményével, így nem csoda, hogy magabiztosan várják a folytatást.

Jenson Button és Rubens Barrichello teljes mértékben elégedett a Honda Racing első két versenyen mutatott teljesítményével, így nem csoda, hogy magabiztosan várják a folytatást.

Azt követően, hogy a japán nagyvállalat egy igen nehéz szezont követően hat pontjával csak a bajnokság nyolcadik helyén végzett a tavalyi évben, kiválóan kezdte a 2008-as idényt a Forma-1-ben.

Barrichello már a szezonnyitón pontszerző helyen futott célba, jóllehet a brazil versenyzőt később diszkvalifikálták, amiért figyelmen kívül hagyta a piros jelzést a boxutca kijáratánál.

Button, aki a tizedik helyen végzett Malajziában, miután kiesett az idény első versenyén, elégedetten nyilatkozott csapata eddigi teljesítményéről, azonban figyelmeztetett, mielőbb fejlődést kell elérniük, hogy folyamatosan harcba lehessenek a pontszerző helyekért.

“Elégedettek vagyunk az eddig mutatott teljesítményünkkel, és az is megnyugtató, hogy gond nélkül be tudtuk fejezni a versenyt Malajziában” – mondta Button a csapat bahreini előzetesében. “Jó helyen vagyunk a középmezőnyben, azonban további fejlődést kell elérnünk, hogy folyamatosan ott lehessünk a pontszerző helyeken.”

“Mivel a szezon eleje óta nem volt lehetőségünk a tesztelésre, az Ausztráliában és Malajziában begyűjtött információink alapján próbálunk meg felkészülni a következő versenyre, ahol ismét nagyon meleg idő fogad majd minket” – tette hozzá Button.

Barrichello a következőkkel folytatta: “Az első két versennyel meg vagyok elégedve, a csapat teljesítménye lenyűgöző. Az pedig külön öröm számomra, hogy mindkét versenyt be tudtam fejezni, pedig nem voltak egyszerűek a körülmények.”

“Malajzia nem volt könnyű számomra, miután a szombati edzésen rengeteg időt vesztettem, ami miatt nem tudtam megfelelően beállítani a versenygépemet. Azonban az RA108-as teljesítménye kiváló, különösen a versenyen” – tette hozzá a brazil pilóta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!