A McLaren csalódott, hogy Ricciardo nehezen lendül formába - F1VILÁG.HU

A McLaren csalódott, hogy Ricciardo nehezen lendül formába

HIRDETÉS
A McLaren Forma-1-es csapatát irányító Andreas Seidl elárulta, kicsit csalódottak amiatt, hogy Daniel Ricciardo számára ennyire nehezen ment a csapatváltás, és az ausztrál még mindig nem tudott formába lendülni.
Daniel Ricciardo of Australia seen at the Red Bull Ring in Spielberg on July 02, 2021. // SI202107020530 // Usage for editorial use only //

A rutinos pilóta a Renault-tól szerződött át a patinás brit istállóhoz, a 2021-es szezon első harmada azonban rendkívül nehezen alakult számára.

Miközben csapattársa, Lando Norris már háromszor is dobogóra állhatott, és jelenleg az egyéni pontverseny 4. helyét foglalja el, addig Ricciardo mindössze 8. a tabellán, legjobb eredménye pedig három 6. hely volt eddig az idei szezonban.

„Kétlem, hogy valaha is gondolta volna, hogy ennyire nehéz lesz az újabb csapatváltás” – mondta Andrea Seidl, a McLaren csapatfőnöke az RTL-nek.

„Csalódott, és mi is azok vagyunk. Azt gondoltuk, gyorsabban megy majd. De meggyőződésem, hogy eljön a pont, amikor összeállnak neki a dolgok.”

Norris teljesítményével ugyanakkor nagyon elégedettek a McLarennél – nem véletlen, hogy nemrég több évvel meghosszabbították a brit tehetség szerződését.

„Már a tavalyi év végén világos volt szánunkra, hogy támaszkodhatunk rá” – fogalmazott Seidl. „Ő is elégedett velünk, szóval egy egyszerű és logikus döntés volt, hogy már ilyen korán meghosszabbítjuk a szerződését.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!