A McLarennél erős pontszerzésben bíznak - F1VILÁG.HU

A McLarennél erős pontszerzésben bíznak

A McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl szerint a szabadedzéseken a hosszú etapokon remekül teljesítettek a versenyzőik, így van okuk arra, hogy magabiztosan várják, és erős pontszerző helyeken zárják a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat.

Daniel Ricciardo a hatodik, Lando Norris pedig a hetedik helyen zárta a kvalifikációt, de a versenyzők kedvét még a gyengébben sikerült szombat sem szegi, hiszen mind a ketten a jó versenytempóban bíznak.

Az ausztrál a következőképpen:

 

„Kellemes megkönnyebbülés, hogy elsőre tisztességes eredményt értem el az időmérőn. Azt hiszem, a tesztek után meglehetősen kényelmesen éreztem magam az autóban, de valószínűleg inkább a hosszabb etapokon.”

„Még mindig úgy éreztem, hogy a szombatjaim javításra szorulnak, de szép nagy lépést tettünk előre az előszezoni tesztekhez képest, és most ennek örülök.”

„Jó az alap, amelyre építkezhetünk, boldog vagyok, hogy ezt csapatként elértük, rám pedig nem helyeztek plusz nyomást. Pénteken kissé lemaradtunk az időmérős tempóról, de láthatták, hogy mindent megpróbáltam.”

„Ami a futamot illeti, a körülöttünk lévő autók különböző keverékeken indulnak, de remélem, hogy Landóval sok pontot gyűjtünk a csapatnak, és jól kezdjük az évet!”

Lando Norris szerint a megszerzett helyezések erős futamot vetítenek előre.

„Trükkös volt az időmérő, mert nagyon kicsi különbség alakult ki sok versenyző között. Az első kvalifikáció után láthatjuk, hogy hol tartunk az autóval, szerintem jó helyzetben vagyunk vasárnapra.”

„Ez a pálya inkább futampálya, mintsem kvalifikációs. Ezért remélem, erősek leszünk a versenyen, mivel arra összpontosítottunk a teljes hétvége folyamán.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!