Friss hírek

A Red Bull letiltotta Verstappent a MotoGP-ről

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója egyáltalán nem csodálkozik azon, hogy az F1-es pilóták a MotoGP-be vágynak – ott ugyanis remek küzdelmeket látni.

Marko nemrégiben a Forma-1-es abroncsokat kritizálta, amelyekkel csak a Mercedes nem küszködik a mezőnyben – szerinte a gumik változtatásával sokkal izgalmasabbá lehetne tenni a csatát a száguldó cirkuszban is. 

„Mikor történt meg utoljára a Forma-1-ben, hogy az utolsó körben, az utolsó kanyarban még négy versenyző küzdött a győzelemért, akik közül bárki nyerhetett volna? Ezt akarják a nézők látni. Ezért mutattam rá a gumik visszás helyzetére” – mondta a Red Bull szakembere. 

Hirdetés
 

„Relatív egyszerű eszközökkel, egy új gumitípussal sokkal jobban össze lehetne rántani a mezőnyt.”

Marko elmondta, ez az, amivel a pilótákat is lelkesíteni lehetne, hiszen valamennyien szeretnék kipróbálni a MotoGP-t, vagy már meg is tették. A Red Bull pilótája, Max Verstappen is felvetette már az ötletet, azonban az istálló tanácsadója egyenesen megtiltotta neki, hogy részt vegyen egy teszten.  

„Nem csoda, hogy ma minden F1-es pilóta lelkesen nézi a MotoGP-t, és ilyen gépeket akarnak vezetni. Max Verstappennek megtiltottam. Ő még túl forrófejű ahhoz, hogy ezt csinálja.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Red Bull letiltotta Verstappent a MotoGP-ről
Élő közvetítés: Az FIA díjátadó gálája
Wolff: A szűk oldalszekrényeknek nem volt közük a gyenge teljesítményhez
Teljesen más lesz az Aston Martin 2023-as F1-es autója, mint az idei
Ma veheti át második vb-trófeáját Max Verstappen
Szakított kedvesével Charles Leclerc

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!