A Toro Rosso hamarosan hosszabbít Sainzcal - F1VILÁG.HU

A Toro Rosso hamarosan hosszabbít Sainzcal

HIRDETÉS

A Toro Rosso csapatát irányító Franz Tost arra számít, hamarosan bejelenthetik, Carlos Sainz 2017-ben is náluk folytatja Forma-1-es pályafutását.


A Toro Rosso csapatát irányító Franz Tost arra számít, hamarosan bejelenthetik, Carlos Sainz 2017-ben is náluk folytatja Forma-1-es pályafutását.

A spanyol tehetség 2015-ben mutatkozott be a faenzai kiscsapat színeiben, az elmúlt időszakban pedig olyan hírek kaptak szárnyra, az sem kizárt, hogy ő lehet Kimi Räikkönen utódja a Ferrarinál, amennyiben az olaszok nem hosszabbítják meg a korábbi világbajnok hamarosan lejáró szerződését.

Franz Tost, a Toro Rosso csapatfőnöke azonban elárulta, nagyon reméli, hogy Sainz náluk marad.

„Én mindig is 3 éves programról beszéltem. Nem látok semmiféle problémát, hiszen mindig attól függnek a dolgok, hogy mi történik a Red Bull Racingnél – márpedig ott jövőre is a Daniil Kvyat – Max Verstappen páros lesz” – mondta a szakember a minap.

„Úgy tűnik, és személy szerint nagyon remélem, hogy Carlos Sainz marad a Toro Rossónál. Azt hiszem, hamarosan meg is erősíthetjük ezt.”

„Ez egy remek lehetőség Carlosnak is, aki megmutathatja tehetségét, és remélem, hogy a jövő évi autónk nagyon versenyképes lesz.”

Tost kifejtette, szeretné, ha Kvyat is a csapatnál maradna. Az orosz év közben tért vissza a Toro Rossóhoz, miután helyét Max Verstappen vette át a Red Bull Racingnél.

„A Toro Rosso jövő évi felállása nem 100 százalékban eldöntött tény. Arra számítok, hogy Carlos velünk marad, és személy szerint remélem, hogy Daniil Kvyat is itt folytatja, mert egy nagyon jó versenyző.”

Nem kizárt, hogy a bejelentésre az energiaital-gyártó vállalat hazai versenyén, az Osztrák Nagydíjon kerül sor, ahol az F1Világ.hu csapata is jelen lesz.

Hirdetés

Exkluzív információkért látogassa meg az F1Világ Facebook-oldalát, vagy kövesse kollégánkat, Godina Zsoltot a közösségi oldalon!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!