Friss hírek

Albon: Megvan a potenciál a Red Bullban, de…

Alexander Albon csapattársához, Max Verstappenhez hasonlóan nagyon elégedett volt a Red Bull vasárnapi teljesítményével – igaz, a thai pilóta teljesen más pozíciókért harcolt.

Albon csupán a 9. rajthelyet szerezte meg a 70. évforduló Nagydíjának időmérő edzésén, így ez nem volt könnyű kiindulási pozíció számára a futamot tekintve. A thai pilótának azonban sikerült egészen az 5. helyig előreverekednie magát, és összességében elégedett is ezzel a teljesítménnyel.

„Elégedett vagyok a mai versennyel, és az autó hihetetlen volt” – nyilatkozta Albon. „A verseny elején trükkös volt az előzés a DRS-vonaton belül, de amikor tiszta volt a levegő, akkor jó esélyünk lett arra, hogy átmenjünk a mezőnyön.”

Hirdetés
 

Ahogyan Verstappen sem számított arra, hogy elérhető a győzelem számára, Albon is elárulta, meglepte őt a Red Bull tempója. 

„Kicsit meglepődtem az egyensúlyon és a versenytempón, olyan jó volt. Szóval most, ha elmegyünk, meg kell értenünk, miért volt így. Ez mutatja, hogy sok potenciál van az autónkban, egyszerűen csak nehéz előhúzni olykor, de ilyen körülmények között jók vagyunk, szóval most már tudjuk, rá kell jönnünk, miért.”

„Az ötödik hely jó eredmény, és remélhetőleg a következő versenyre még több teljesítményt vihetünk magunkkal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!