Alonso mindenkit meglepne Monacóban

Fernando Alonso elmondta, meglepetésre készül a hétvégén megrendezésre kerülő Monte-Carlói Nagydíjon, jóllehet bevallotta, a Renault továbbra is le van maradva az első három élcsapat mögött.

Fernando Alonso elmondta, meglepetésre készül a hétvégén megrendezésre kerülő Monte-Carlói Nagydíjon, jóllehet bevallotta, a Renault továbbra is le van maradva az első három élcsapat mögött.

A spanyol versenyző, aki az elmúlt két évben nem talált legyőzőre a hercegségben, idén nehezebb helyzetben van, ugyanis a Renault egyelőre képtelen felvenni a versenyt a rivális Ferrari, BMW, és McLaren alakulatokkal.

Alonso azonban bízik benne, hogy az utcai pályán kiegyenlítettebbek lesznek az erőviszonyok, és az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is jól szerepelhet majd a hétvégén Monacóban.

Hirdetés
 

“Sokat fejlődtünk, de továbbra is a Ferrari, a McLaren, és a BMW mögött vagyunk” – mondta a kétszeres világbajnok. “Annak ellenére, hogy Monaco egy tipikusan olyan pálya, ahol a versenyzői tudás valamelyest kompenzálni tudja a technika hiányát, egy jó autó mindig előnyt jelent, és egyszerűbbé teszi a versenyzők életét.”

“Azonban mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy meglepetést okozzunk a rajongóknak, és minden egyes lehetőségre lecsapunk. Jelenleg a hetedik helyért vagyunk harcban, de ahogy azt Isztambulban is láthattuk, jobb helyen is végezhetünk, ha az egyik élmenőnek problémája van. Éppen ezért minden pillanatban készen kell állnunk arra, hogy lecsapjunk a kínálkozó lehetőségekre.”

Alonso továbbá dicsérő szavakkal illette csapatát, mert úgy gondolja, hogy rengeteget fejlődtek a szezon kezdete óta.

“Elégedett vagyok” – mondta a csapat előzetesében. “Törökországban bebizonyítottuk, hogy nem véletlen volt a barcelonai feltámadásunk. Három pontot szereztünk, de be kell vallanunk, hogy sokat segített az, hogy Heikkinek gondjai voltak a rajtnál.”

“Ez három nagyon értékes pont, és bizonyítja, hogy folyamatosan fejlődünk. Azonban még rengeteg dolgunk van addig, míg harcba szállhatunk az élmenőkkel, de jó irányba haladunk. Minden eddiginél elszántabbak és elkötelezettebbek vagyunk” – tette hozzá a spanyol bajnok.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!