Bejáratta új F1-esét a VCARB csapata [Videó] - F1VILÁG.HU

Bejáratta új F1-esét a VCARB csapata [Videó]

HIRDETÉS
A Las Vegas-i bemutatót követően nem sokkal Misanóban vitte pályára 2024-es Forma-1-es versenyautóját a Visa Cash App RB csapata.
VCARB 01 seen at the car launch inn Las Vegas, 2024 // Digital Lighthouse / Red Bull Content Pool // SI202402080520 // Usage for editorial use only //

Az AlphaTauri névet a tavalyi szezont követően elhagyó faenzai istálló az előttünk álló idényben a Yuki Tsunoda – Daniel Ricciardo kettőssel áll rajthoz a Forma-1-ben, célja pedig az, hogy a középmezőny oszlopos tagjává váljon, és rendszeresen a pontokért harcoljon a versenyeken.

A csapat egy Las Vegas-i eseményen mutatta be 2024-es versenyautóját a nagyközönségnek, ezt követően, február 12-én pedig a faenzai gyártól alig egyórányi autóútra lévő Misanóban járatta be a VCARB 01-es kódjelű versenygépet.

A száraz aszfalton Yuki Tsunoda körözhetett először az új autóval délutánra pedig átadva annak volánját Daniel Ricciardónak. A csapat jövő héten már a többi istállóval együtt Bahreinben folytatja a felkészülést az új idényre.

A VCARB 01-es bejáratása videón:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!