Belehalt sérüléseibe Justin Wilson - F1VILÁG.HU

Belehalt sérüléseibe Justin Wilson

HIRDETÉS

Belehalt az IndyCar-sorozat múlt vasárnapi, poconói versenyén szerzett súlyos sérüléseibe Justin Wilson, az Andretti Autosport versenyzője. A brit 2003-ban versenyzett az F1-ben a Minardi és a Jaguar színeiben.



Belehalt az IndyCar-sorozat múlt vasárnapi, poconói versenyén szerzett súlyos sérüléseibe Justin Wilson, az Andretti Autosport versenyzője.

Az egykori F1-es pilótát egy alkatrész találta fejen a verseny 179. körében, mely a nem sokkal korábban balesetet szenvedő Sage Karam autójáról repült le.

Wilsont a baleset után mentőhelikopterrel azonnal a közeli kórházba szállították, ahol kómában feküdt, az IndyCar-szervezői azonban magyar idő szerint múlt éjszaka tudatták a szomorú hírt: a 37 esztendős versenyző belehalt súlyos sérüléseibe.

„Justin Wilson szülei, Keith és Lynne, felesége, Júlia, valamint testvére, Stefan mély fájdalommal tudatják a hírt, miszerint Justin belehalt súlyos sérüléseibe, melyeket az IndyCar-sorozat legutóbbi versenyén, a Pocono Racewayen szerzett vasárnap, augusztus 23-án” – áll a család által kiadott közleményben.

„Justin szerető apa és odaadó férj volt, emellett pedig egy nagyon versenyképes versenyző, akit társai rendkívül nagyra tartottak.”

„A család szeretne köszönetet mondani a kórház, a Pocono Raceway, az Andretti Autosport, az IndyCar-sorozat, valamint a teljes versenyzőközösség képviselőinek a rengeteg támogatásért.”

Wilson 2003-ban versenyzett a Forma-1-ben, az év első 11 futamán a Minardi színeiben állt rajthoz, majd a Német Nagydíjtól kezdődően öt versenyt teljesített a Jaguar színeiben.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!