Friss hírek

Button megtartaná a suzukai lendületet

Ugyan tavaly csupán tizenkettedikként ért célba a Koreai Nagydíjon, Jenson Button, bízik abban, hogy sikerül megtartania suzukai lendületét, és jó formában versenyezhet az előttünk álló megmérettetésen.Ugyan tavaly csupán tizenkettedikként ért célba a Koreai Nagydíjon, a múlt hétvégi, suzukai viadal győztese, Jenson Button bízik abban, hogy sikerül megtartania lendületét, és jó formában versenyezhet az előttünk álló megmérettetésen.

Button a második helyről rajtolva nagyszerű győzelmet aratott Suzukában, és noha világbajnoki cím sorsa már eldőlt, mindent megtesz azért, hogy a hátralévő versenyeken minél több győzelmet arasson.

A brit versenyző a McLaren hivatalos weboldalának nyilatkozva nemrégiben elárulta, izgatottan várja már a hétvégi Koreai Nagydíjat, hiszen úgy érzi, ő és csapata is felkészült a kihívásra.

„Egyik legszebb győzelmemet arattam Japánban, és nagyon várom már, hogy ezzel a lendülettel érkezzem meg a következő versenyhétvége helyszínére” – magyarázta Button.

„Habár a tavalyi Koreai Nagydíjon nem éppen életem teljesítményét nyújtottam – miután nem sikerült megfelelően összerakni az autót -, úgy gondolom, az autó mostani tempójának és a csapat jelenlegi formájának köszönhetően sokkal pozitívabb érzésekkel vághatok neki az idei versenynek.”

„A legfontosabb különbség, hogy a rendelkezésemre áll egy olyan autó, amelyben tényleg bízhatok – tavaly nem ez volt a helyzet számomra. Idén viszont az autónk egyszerűen minden típusú kanyarban jó, és kényelmesen nyomhatom neki, hiszen érezni lehet a határokat. Szerintem ezt Suzukában láthatták is.”

„Szóval sokkal pozitívabban gondolkozom az idei versenyről. Ez egy érdekes pálya, remek kanyarok vannak rajta. A 11-es forduló egyedülálló, két csúcsponttal rendelkezik, erősen ívelt balos.”

„Nagyon bízom abban, hogy sikerül jól beállítani az autót ezen a hétvégén.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!