De la Rosa: Már eddig is túlteljesítettünk - F1VILÁG.HU

De la Rosa: Már eddig is túlteljesítettünk

HIRDETÉS

Rendkívül elégedetten értékelte a 2012-es szezon első felét a HRT veterán pilótája, Pedro de la Rosa.


Rendkívül elégedetten értékelte a 2012-es szezon első felét a HRT veterán pilótája, Pedro de la Rosa.

A spanyol pilóta a csapat hivatalos weboldalának adott interjújában elárulta, már most sikerült elérniük kitűzött céljaikat, hiszen – bár az év első versenyén nem állhattak rajthoz Melbourne-ben – Valenciában az élen végzőhöz képest 103,4 százalékon belülre kerültek az időmérő edzésen.

„Ausztráliában nem sikerült 107 százalékon belülre verekednünk magunkat, de Monacóban már 103,6 százalékon teljesítettünk, Valenciában pedig legjobb időmérős eredményünket értük el 103,4 százalékkal” – magyarázta de la Rosa, aki biztos benne, a bajnokság második felében még jobbak lehetnek, hiszen bőven van terület a fejlődésre.

„Ambiciózus célokat tűztünk ki magunk elé, szerettük volna elérni a 104 százalékot. Sikerült túlteljesítenünk ezt, és a szezon második felében még jobbak lehetünk. Sokkal könnyebb lesz ugyanis javulni nekünk, mint a nagycsapatoknak, hiszen van területünk a fejlődésre. Már most sikerült elérnünk céljainkat, viszont még sok verseny van hátra, így még ambiciózusabb célokat tűzhetünk ki.”

„Ha 103 százalékon tudunk kvalifikálni, az teljes siker lesz. Pláne úgy, hogy nincs is KERS az autónkban, és a DRS-rendszerünk sem olyan hatékony, mint más csapatoké.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!