De la Rosa: Nehéz lesz, de vállalom a kihívást

Rendkívül izgatottan várja a Hispania által nyújtott kihívást a gárda újonnan szerződtetett versenyzője, Pedro de la Rosa.


Rendkívül izgatottan várja a Hispania által nyújtott kihívást a gárda újonnan szerződtetett versenyzője, Pedro de la Rosa.

A spanyol istálló hétfőn jelentette be, hogy 2012-ben és 2013-ban a 40 éves de la Rosa vezetheti majd egyik autóját, így a spanyol ismét visszatér az aktív versenyzéshez.

De la Rosa elárulta, tisztában van azzal, hogy nagy kihívás vár rá, ám izgatottan várja már a következő szezont.

„Az, hogy visszatérhetek az aktív versenyzéshez, nagyon boldoggá tesz, és mindezt tovább fokozza, hogy spanyol csapattal történhet ez meg” – mondta a spanyol versenyző keddi hivatalos bemutatásán.

„Amikor júliusban először tárgyaltunk, nem tekintettem úgy a dologra, hogy a projekt része lehetek. Azonban miután találkoztam Saullal [Ruiz de Marcos – a HRT ügyvezetője], és maga a tény, hogy Luiz [Perez Sala], egyik ideálom a csapat tagja, arra késztetett, hogy többet megtudjak erről a projektről, és apránként sikerült meggyőzniük. Azt mondtam magamban, egyszerűen itt kell lennem.”

„Óriási feladat, de egyben lenyűgöző is. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de keményen fogok dolgozni.”

„Szeretnék köszönetet mondani a HRT-nek, amiért bíztak bennem, de a McLarennek is, hiszen nélkülük nem lehetnék itt, és hála nekik, mára jobb versenyzővé váltam.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!