Döntött a közmédia Szujó utódjáról - F1VILÁG.HU

Döntött a közmédia Szujó utódjáról

HIRDETÉS
Wéber Gábor lesz az M4 Sport Forma-1-es közvetítéseinek vezető kommentátora – munkáját szakkommentátorként többen segítik majd a szezon hátralévő részében.
Gábor Wéber & Zoltán Szujó, M4 Sport, MTVA, Budapest, Nagy Futam

Szujó Zoltántól a másfél héttel ezelőtti Spanyol Nagydíj közben vált meg a közmédia sportcsatornája: bár a kommentátor elmondása szerint ő maga adta be a felmondását, az M4 Sport közleményében azzal indokolta távozását, hogy Szujó súlyos szerződésszegést követett el.

A felek azóta nem nyilatkoztak a történtekkel kapcsolatban, egy azonban biztos: a sportcsatorna döntést hozott arról, miképp bonyolítja le az F1-es közvetítéseket az idény további részében.

Az M4 Sport tájékoztatása szerint kommentátorként az eddig szakkommentátorként tevékenykedő Wéber Gábor folytatja majd a munkát, mellette pedig egymást váltják majd a csatorna munkatársai.

A szabadedzésekre az M4 Sport utazó riporterei, Ujvári Máté, Szeleczky Ádám és Bobák Róbert ülnek be a kommentátorfülkébe, a legtöbb időmérőn és versenyen pedig két kiváló autóversenyző, Michelisz Norbert és Kiss Norbert asszisztálnak Wéber mellett.

„Még csak arrébb sem ülök, maradok ugyanabban a székben, a különbség annyi, hogy én köszönök be és én köszönök el” – mondta Wéber az M1-nek.

„Ugyanolyan sokat fogok beszélni, de megígérem, hogy próbálom összeszedettebben és kevésbé tékozlóan szórni a mondataimat. És persze mellettem is olyanok ülnek majd, akik nem tévednek el a Forma-1 sűrűjében.”

„Az elmúlt 18 év alatt számos párosításban dolgozhattam és tudom, hogy vezető kommentátornak lenni nem egyszerű műfaj, amihez köszönöm a bizalmat. Az autósportért gyerekkora óta rajongó egykori autóversenyzőként továbbra is az a célom, hogy mindenki számára a lehető legközérthetőbbé tegyem a versenyhétvégék történéseit, kihasználva ehhez az újfajta koncepcióban rejlő lehetőségeket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!