Friss hírek

Döntöttek az orvosok, Zhou rajthoz állhat Ausztriában!

Egy örömteli bejelentéssel közeledünk a hétvégi Forma-1-es Osztrák Nagydíjhoz. A múlt hétvégén Silverstone-ban ijesztő balesetet elszenvedett Guanyu Zhou minden szükséges orvosi vizsgálaton átment, így rajthoz állhat Ausztriában!

Az Alfa Romeo pilótája csütörtök kora délután a közösségi médiában osztotta meg az örvendetes hírt, miszerint megfelelő fizikai állapotban találták a versenyzéshez. Az Alfa Romeo kínai pilótája a múlt vasárnapi Brit Nagydíj során került a figyelem középpontjába, amikor a rajtot követő másodpercekben George Russell Mercedesével összeakadva felborult, fejjel lefelé a sóderágyba csúszott, majd a gumifal közelébe érve felpattant és a nézőteret védő kerítésnek csapódott.

Az egyórás megszakítást eredményező balesetet a kínai újonc látszólag ép bőrrel megúszta, ám az ilyenkor érvényes protokollnak megfelelően jó néhány orvosi vizsgálat várt rá. Mint a Twitterre posztolt bejegyzéséből kiderült, a legutóbbit csütörtök délután teljesítette, az orvosok pedig mindent rendben találtak nála. A szurkolók tehát megnyugodhatnak, Valtteri Bottas mellett Ausztriában is Guanyu Zhou fogja vezetni a második Alfa Romeót.

Hirdetés
 

Végeztem az utolsó vizsgálattal, minden rendben! Köszönet mindenkinek a támogatásért, a világot jelenti számomra. #OsztrákNagydíj GYERÜNK” – fogalmazott Zhou.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!