Ekkor lesz az F1-es sprintfutam és időmérő Austinban! - F1VILÁG.HU

Ekkor lesz az F1-es sprintfutam és időmérő Austinban!

HIRDETÉS
A Forma-1 rajongói számára izgalmas program várható szombaton, Austinban, ahol este 20 órakor folytatódnak az események az Amerikai Nagydíj sprintfutamával.

A Texasban található Circuit of the Americas nevet viselőpálya ismét izgalmas kihívásokat tartogat a versenyzők számára, és a sprintfutam során a mezőny már élesben csatázhat a pontokért. Az első helyről a Red Bull világbajnoki éllovasa, Max Verstappen rajtolhat majd, mellőle George Russell várhatja a piros lámpák kialvását. Mögöttük Charles Leclerc és Lando Norris sorakoznak.

A sprintfutam izgalmai után azonban még nem ér véget a program: Éjféltől, tehát magyar idő szerint pontosan 0 órától kerül sor az időmérő edzésre, ahol a versenyzők a legjobb időeredményeket szeretnék elérni, hogy minél előkelőbb pozícióból indulhassanak majd a vasárnapi főversenyen.

Érdemes tehát figyelni az eseményeket, és rendszeresen visszalátogatni az F1VILÁG.HU-ra, hiszen Austinban minden adott egy izgalmas, fordulatos versenyhétvégéhez. Ki lesz az, aki a legjobban jön ki a sprintből? És vajon ki szerzi meg az éjféli időmérőn a pole pozíciót?

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ekkor lesz az F1-es sprintfutam és időmérő Austinban!
Az austini sprintfutam rajtrácsa
Brown szerint szomorú, ahogy Marko Norrisról beszélt
Az RB vezérigazgatója szerint Ricciardo a menesztése ellenére boldog és elégedett
FIA: Nincs jele annak, hogy a Red Bull csalt volna

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!