Ferrari: Még minden nyitott, csúcsformában kell teljesítenünk! - F1VILÁG.HU

Ferrari: Még minden nyitott, csúcsformában kell teljesítenünk!

HIRDETÉS
Csúcsformát kell nyújtania a Ferrari Forma-1-es csapatának a szezon hátralévő részében ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el az idei konstruktőri bajnokságban.

A patinás olasz istálló jelenleg a 3. helyet foglalja el a tabellán, 75 ponttal lemaradva a listavezető McLarentől, és mindössze 34 pontos hátrányban a Red Bull Racinggel szemben. A Forma-1-es világbajnokság ezen a hétvégén az Amerikai Nagydíjjal folytatódik, a mezőnyre pedig igencsak sűrű időszak vár, hiszen a decemberi évadzáróig még hat versenyhétvégét tartanak meg.

Fred Vasseur, a Ferrari csapatfőnöke azt mondja, az elmúlt hetekben kőkeményen dolgoztak a gyárban.

„Az austini nagydíj a szezon rendkívül sűrű befejezésének kezdetét jelenti, mivel nyolc hét alatt hat versenyt rendeznek, két tripla hétvégére osztva” — magyarázta a francia szakember. „Szingapúr óta keményen dolgozunk, és a pálya nagy sebességű kanyarjai jó tesztet biztosítanak majd a korábbi versenyeken bevezetett fejlesztéseink számára.”

„Ahogy minden sprinthétvégén, az eseményt megelőzően a gyárban végzett munka még nagyobb jelentőséggel bír, mivel mindössze egy órányi szabadedzés áll rendelkezésre, mielőtt rögtön a kvalifikáció következik a szombati 100 kilométeres versenyre.”

Vasseur hozzátette, ahhoz, hogy jó esélyeik legyenek a konstruktőri bajnokságban, csúcsformában kell teljesíteniük a hátralévő hétvégéken.

„Charles, Carlos és az egész csapat jól felkészült, és ahogy mindig, most is készen állnak arra, hogy a lehető legtöbb teljesítményt hozzák ki a csomagunkból. A legjobb formánkat kell nyújtanunk, mivel az élcsapatok nagyon szorosan követik egymást, és a bajnokságban még minden nyitott.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!