Fisichella a pontszerzésre hajt Melbourne-ben

Giancarlo Fisichella pontszerzéssel szeretne bemutatkozni a Force India színeiben a hétvégén megrendezésre kerülő szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Giancarlo Fisichella pontszerzéssel szeretne bemutatkozni a Force India színeiben a hétvégén megrendezésre kerülő szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Az olasz veterán első versenyére készül a silverstone-i bázisú alakulattal, miután a tavalyi év végén távozott a Renault-tól.

“Magabiztosan várom az első versenyem a Force India színeiben” – mondta Fisichella a csapat előzetesében. “Célom az, hogy bejussak az időmérő második körébe, ám legnagyobb vágyam az, hogy megszerezzem a csapat első pontját a bajnokságban.”

“Minden egyes teszten sikerült javulást elérnünk, és egyre jobbak voltunk. A legutolsó teszten Barcelonában az időeredményeink is bizonyították, jó irányba haladunk. Két hosszabb etapot is teljesítettem az utolsó tesztprogramunk alatt, és elégedettek voltunk az autó egyensúlyával illetve egyenletességével.”

“Örülünk az eredményeknek, közel fél másodpercet javultunk, és tisztában vagyunk azzal, hogy még rengeteg lehetőség rejlik az autóban” – folytatta az olasz, aki szerint idővel egyre jobb lesz a Force India idei versenyautója.

“A legutóbbi fejlesztéseink talán újabb két-három tizedet jelentenek, így szépen haladunk előre. Ha megnézem a többi csapat teljesítményét versenykörülmények között, akkor azt gondolom, hogy nem fognak tudni könnyedén ellépni tőlünk.”

A csapat másik pilótája, Adrian Sutil már alig várja, hogy Fisichella mellett versenyezhessen az idei évben, és úgy érzi, jól szerepelhet a Force India.

“Mindenképpen pozitív hatással lesz a teljesítményemre Giancarlo jelenléte, aki folyamatosan nyomást gyakorol majd rám, és hajtani fog” – mondta a német pilóta. “Nem lesz könnyű, de erre van szükségem, mert ha valaki hajt, akkor képes vagy kihozni magadból a maximumot.”

“Sokkal szervezettebb a csapat az idei évben, és jól látszik, hogy jó irányba haladunk. Nagyobb a költségvetésünk, így azokat az elemeket is továbbfejleszthetjük, melyekre tavaly nem volt lehetőségünk. Célom az, hogy a lehető legjobban szerepeljek az idei évben, kevés hibát vétsek, és pontokat szerezzek. Segíteni szeretnék a csapatnak a továbblépésben” – tette hozzá Sutil.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS