Friss hírek

Glock 2014-ig hosszabbított a Virginnel

Timo Glock egészen a 2014-es szezon végéig a Virgin Racing istállónál marad, miután a német versenyző aláírta hosszútávra szóló szerződését munkaadójával.


Timo Glock egészen a 2014-es szezon végéig a Virgin Racing istállónál marad, miután a német versenyző aláírta hosszútávra szóló szerződését munkaadójával.

Glock a tavalyi év elején csatlakozott az újonnan alakult istállóhoz, miután a Toyota 2008-ban bejelentette kivonulását a Forma-1-ből.

Hirdetés
 

„Boldogan jelenthetem be, hogy a Marussia Virgin Racing lesz az otthonom az következő néhány évben Forma-1-es pályafutásom alatt” – mondta a 29 éves versenyző.

„Különösen örülök annak, hogy ezt a hírt hazai versenyemen jelenthetem be a mai napon Németországban, ahol megkezdtem versenyzői karrieremet.”

„Az elmúlt 18 hónap igencsak kemény volt, de nem is számítottam másra. Mint versenyző, tudtam, hogy néhány lépést hátrafelé kell tennem, hogy aztán előrébb kerülhessek.”

Glock korábban nemtetszésének adott hangot, mert úgy érezte, hogy csapatának nem sikerült olyan komoly előrelépést elérnie eddigi fennállása alatt, amit elvárt volna, így akkor senki nem gondolta, hogy maradni fog.

Igen ám, de a csapat nemrég egy technikai együttműködést kötött a McLarennel, és egyre jobb formában van, ami mindenképpen arra utal, hogy van jövője a Virgin Racingnek.

„Egyelőre nehéz időket élünk, de már alig várom, hogy megkezdhessük leszüretelni a kemény munka gyümölcsét. Tudom, hogy már nem kell sokat várni, és rengeteg fejlődési lehetőséget illetve potenciált látok a csapatban” – folytatta Glock, aki azt is elmondta, hogy egyáltalán nem volt nehéz meghoznia döntését.

„A lehetőségeink jónak mondhatók jelen pillanatban. Számomra elég egyszerű volt meghozni a döntést. Meg kell találnunk a módját annak, hogy miként kerülhetünk a középmezőnyben a következő idényben, és hogyan tudunk folyamatosan pontszerző helyeken végezni.”

„Ezen kell most dolgoznunk, ami nem lesz egyszerű, de nem lehetetlen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!