Hogyan változott meg a Raikkönen család élete? - F1VILÁG.HU

Hogyan változott meg a Raikkönen család élete?

Kimi Raikkönen 2021-ben hagyta maga mögött a Forma-1 száguldó világát, azóta többnyire a családjával tölti az idejét. Felesége az azóta eltelt időről, a versenyzésről és az újabb gyermekáldásról is nyilatkozott.
Kimi Räikkönen, Minttu Räikkönen, Robin Räikkönen, Rianna Räikkönen

A 2021-es Abu Dhabi Nagydíj nagy port kavart a Forma-1 világában, de amíg a többség a világbajnoki cím sorsával foglalkozott, addig Kimi Raikkönen és családja a boldog közös jövőt tervezgette. A finn pilóta ezen a nagydíjon végleg szögre akasztotta F1-es bukósisakját, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb időt töltse feleségével és két gyermekével, Robinnal és Riannával. A család azóta a további gyarapodásra készül, hiszen Raikkönenék az év elején bejelentették, hogy újabb kislányt várnak.

Ennek kapcsán a Vouge magazin megszólaltatta Kimi feleségét, Minttut, aki elárulta, 2021 vége óta milyen sokat változtak a család hétköznapjai.

 

„Van egy fiunk és egy lányunk, amiről úgy gondoltam, tökéletes helyzet – és az is. De aztán a férjem visszavonult, így több időt tölt otthon. Ha még mindig vezetne, most nem lennék várandós a harmadik gyermekünkkel. Imádom, hogy szeret időt tölteni a gyerekekkel. Ebben nagyon jó. Határozottan más a helyzet, mióta mindkét szülő otthon van.”

A család le sem tagadhatná, hogy versenyzői vérvonallal rendelkezik. A nyolcéves Robin már több gokartversenyt megnyert, az ötéves Rianna pedig a motorozás iránt érdeklődik. Az egyelőre kérdéses, melyikükből lesz hivatásos versenyző.

„A fiunk gokartozik, őt határozottan érdekli. A lányunk is vezet, de ő még nem versenyszerűen. Az érdeklődés mindenesetre ott van. Akármit is szeretnének csinálni, én támogatom őket” – tette hozzá Minttu.

Persze Kimi sem hagyta maga mögött a versenypályák világát. A visszavonulása óta a NASCAR-ban több alkalommal is rajthoz állt, legutóbb az austini fordulón, ahol egyébként egykori ellenfele, Jenson Button is tiszteletét tette.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kimi Räikkönen, Minttu Räikkönen, Robin Räikkönen, Rianna Räikkönen
Hogyan változott meg a Raikkönen család élete?
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!