Játssz velünk, és nyerd meg Wéber Gábor F1-es könyvét! - F1VILÁG.HU

Játssz velünk, és nyerd meg Wéber Gábor F1-es könyvét!

HIRDETÉS
Ahogyan ígértük, nyereményjáték-sorozatunk folytatódik, így újabb F1-es könyvvel érkeztünk, amit egy olvasónk megnyerhet tőlünk.
FB_JATEK_20200607

Ezúttal Wéber Gábor: Forma-1 a 21. században című könyvét ajánlotta fel a Sportkonyvek.hu webáruház, így június 12-én ezt fogjuk kisorsolni Olvasóink között. 

Mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerhesd? 

Lájkold Facebook-oldalunkon a nyereményjátékról szóló posztot, nézd meg „A GP Világa” című exkluzív sorozatunk legújabb részét, és válaszolj a következő kérdésre: 

Minek köszönhetően tudta a Red Bull csökkentetni a motorborítás méretét 2020-as autóján? 

A helyes választ A GP Világa c. sorozat legújabb részében találod: 

A megfejtést küldd el Facebook-kommentben a nyereményjátékról szóló posztunk alatt (kattints ide, itt találod a bejegyzést), és figyeld jövő hétvégén a Facebook-oldalunkat, ahol közzétesszük a nyertes nevét! 🙂

Tehát: 

A játék június 12. 18:00-ig tart.

A részletes játékszabályzatot itt találod

[adinserter block=”5″]

Hirdetés

[adinserter block=”6″]

Forma-1 – A 21. században – Wéber Gábor

„Hogy lehet az, hogy ránézésre teljesen egyformán haladó autók, vagy éppen azonos autókat vezető csapattársak között ilyen mértékű eltérések legyenek? Nos, a válasz roppant egyszerű, de összetett is egyben. Mint ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma vezetési stílus sem, egy kicsit mindenki másképp csinálja ugyanazt. Persze ahogy a szabályok, úgy a versenyzők is változnak pályafutásuk során, folyamatosan hozzáigazítják a saját, belső órajelüket az aktuális szabályrendszer kívánalmaihoz, de az alapvető karakterjegyek általában megmaradnak. Ahhoz, hogy megértsük, min könnyebb és min nehezebb változtatni, előbb nézzük meg, miből áll egy autóversenyző repertoárja.”

,,Egy könyv a hozzám hasonló Forma-1 és autósport őrülteknek, akik fejezetről fejezetre a sportág más-más oldaláról, a szubjektív véleményemet sem nélkülözve nézhetnek a kulisszák mögé, hogy a végére úgy érezzék, mintha a garázsok legmélyére is eljutottak volna.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!