Eifel Nagydíj
FB_JATEK_20200607
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Játssz velünk, és nyerd meg Wéber Gábor F1-es könyvét!

Ahogyan ígértük, nyereményjáték-sorozatunk folytatódik, így újabb F1-es könyvvel érkeztünk, amit egy olvasónk megnyerhet tőlünk.

Ezúttal Wéber Gábor: Forma-1 a 21. században című könyvét ajánlotta fel a Sportkonyvek.hu webáruház, így június 12-én ezt fogjuk kisorsolni Olvasóink között. 

Mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerhesd? 

Lájkold Facebook-oldalunkon a nyereményjátékról szóló posztot, nézd meg „A GP Világa” című exkluzív sorozatunk legújabb részét, és válaszolj a következő kérdésre: 

Minek köszönhetően tudta a Red Bull csökkentetni a motorborítás méretét 2020-as autóján? 

A helyes választ A GP Világa c. sorozat legújabb részében találod: 

A megfejtést küldd el Facebook-kommentben a nyereményjátékról szóló posztunk alatt (kattints ide, itt találod a bejegyzést), és figyeld jövő hétvégén a Facebook-oldalunkat, ahol közzétesszük a nyertes nevét! 🙂

Tehát: 

A játék június 12. 18:00-ig tart.

A részletes játékszabályzatot itt találod

Forma-1 – A 21. században – Wéber Gábor

„Hogy lehet az, hogy ránézésre teljesen egyformán haladó autók, vagy éppen azonos autókat vezető csapattársak között ilyen mértékű eltérések legyenek? Nos, a válasz roppant egyszerű, de összetett is egyben. Mint ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma vezetési stílus sem, egy kicsit mindenki másképp csinálja ugyanazt. Persze ahogy a szabályok, úgy a versenyzők is változnak pályafutásuk során, folyamatosan hozzáigazítják a saját, belső órajelüket az aktuális szabályrendszer kívánalmaihoz, de az alapvető karakterjegyek általában megmaradnak. Ahhoz, hogy megértsük, min könnyebb és min nehezebb változtatni, előbb nézzük meg, miből áll egy autóversenyző repertoárja.”

,,Egy könyv a hozzám hasonló Forma-1 és autósport őrülteknek, akik fejezetről fejezetre a sportág más-más oldaláról, a szubjektív véleményemet sem nélkülözve nézhetnek a kulisszák mögé, hogy a végére úgy érezzék, mintha a garázsok legmélyére is eljutottak volna.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!