Karthikeyan maradni akar a HRT-nél

A HRT versenyzője, Narain Kartheyan bízik abban, megtarthatja ülését a 2013-as évadra is a spanyol kiscsapatnál.


A HRT versenyzője, Narain Kartheyan bízik abban, megtarthatja ülését a 2013-as évadra is a spanyol kiscsapatnál.

Az indiai versenyzőt tavaly Tonio Liuzzi váltotta szezon közben, idén viszont újra lehetőséget kapott a sereghajtó alakulattól. A csapat az elmúlt egy esztendőben komoly változáson esett át – többek között áttette székhelyét Madridba –, így Karthikeyan reméli, eredményes jövő vár rájuk.

„A HRT nagyon sokat invesztált ebbe az egészbe” – idézi a versenyző szavait a Press Trust of India.

„Van egy megfelelő központunk, illetve egy gyárunk is. A következő szezonra megpróbáljuk kihasználni ezen létesítmények előnyeit. Szeretnék a HRT-nél maradni – ez a tervem, és eddig minden jónak tűnik.”

A HRT egyébként az idei évben két ifjú tehetségének, Dani Closnak és Ma Qing Huának is lehetőséget adott a versenyhétvégék szabadedzésein. Karthikeyan elismerte, ez sokszor megnehezítette a dolgát, emiatt pedig csapattársa, Pedro de la Rosa előnybe került vele szemben.

„Silverstone-tól kezdve balszerencsés voltam, hiszen péntekenként kihagytam az első szabadedzést, a második tréning pedig vizes pályán zajlott. Tehát úgy, hogy csupán egy órát körözök az autóval a szombati szabadedzésen, elég nagy kihívás harcba szállni egy olyan gyors srác ellen, mint ő.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!