Kubica Räikkönen autóját vezetheti a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

Kubica Räikkönen autóját vezetheti a Hungaroringen

HIRDETÉS
A hétvégi Magyar Nagydíjon újabb lehetőséget kap Robert Kubica arra, hogy az Alfa Romeo Forma-1-es versenyautóját vezesse. A lengyel pilóta a nyitóedzésen körözhet majd.
KUBICA Robert (pol), Reserve Driver of Alfa Romeo Racing ORLEN, portrait during the Formula 1 Aramco Gran Premio De Espana 2021 from May 07 to 10, 2021 on the Circuit de Barcelona-Catalunya, in Montmelo, near Barcelona, Spain - Photo Antonin Vincent / DPPI

Kubica idén az Alfa Romeo tartalékversenyzőjeként tevékenykedik, a pénteki első szabadedzésen pedig Kimi Räikkönen autójával dolgozik majd a Hungaroringen.

A rutinos versenyző számára különleges helyszín a mogyoródi versenypálya, hiszen 2017-ben hosszú évek után itt vezethetett újra F1-es versenygépet.

Mivel a Hungaroring a lengyel rajongók közkedvelt célpontja is, így a szurkolói zónában, a Fan Zone-ban kiállítják majd az Alfa Romeo versenyautóját és versenyfelszereléseit is. A rajongók különféle játékok keretében különleges ajándékokat is nyerhetnek majd.

„Mindig nagyszerű visszaülni az autóba, pláne Budapesten, ami a legközelebbi versenyhelyszín Lengyelországhoz” – mondta Kubica.

„Mindig sok lengyel foglal helyet a lelátókon, és tudom, hogy sok zászlóval üdvözölnek majd engem, amikor kigurulok a garázsból pénteken. Természetesen az autóban ülve az ember arra fókuszál, hogy a lehető legjobb munkát végezze a csapatnak, és segítse a mérnököket az autó beállításában. A középmezőny nagyon szoros, ezért mindenféle fejlődés döntő fontosságú lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!