Leclerc: Küszködünk a McLarenhez képest - F1VILÁG.HU

Leclerc: Küszködünk a McLarenhez képest

HIRDETÉS
A 4. helyen zárta a Forma-1-es Belga Nagydíj nyitónapját Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője viszont azt mondja, nehéz megmondani, hogy állnak pontosan az erősorrendben.

A Ferrari versenyzője 48 kört tett meg a két spái szabadedzés során, és természetesen sokat dolgozott a Pirelli abroncsaival, miközben igyekezett megtalálni a megfelelő beállításokat a hétvége érdemi részére.

A mezőny dolgát ugyanakkor nehezíti, hogy szombatra esőt jósolnak, míg vasárnap várhatóan száraz pályán futják majd a versenyt. Leclerc azt mondja, az eltérő beállításvariációk miatt nehéz volt tiszta képet kapni az erőviszonyokról, de reméli, jó formában lesznek a folytatásban.

„Nehéz megérteni ezt a napot, különböző beállításokat és gumikat használtunk, miközben az összes csapat a saját futástervét teljesítette” — mondta a monacói. „Nincs még tiszta képünk, és a szombatra várható eső, illetve a vasárnapi száraz körülmények miatt ki fogjuk találni a legjobb kompromisszumot, hogy a maximumot hozzuk ki mindkét napból. Magunkra kell összpontosítanunk, sok meetingen kell átrágjuk magunkat, remélhetőleg meg fogjuk találni a legjobb kompromisszumot.”

„Ez az utolsó versenyünk a szünet előtt, szóval mindent beleadunk, hogy jó formában zárjunk.”

Arra a kérdésre, hogy miben van lemaradásban jelenleg a Ferrari, Leclerc így felelt: „Sajnos egyszerűen csak küszködünk — különösen a McLarenhez képest. Nincs semmi csodaszerünk szombatra, de mindent beleadunk majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc: Küszködünk a McLarenhez képest
Eltörlik a leggyorsabb körért járó bónuszpontot az F1-ben
A Red Bull szerint Norris idén nem tudja legyőzni Verstappent
Az F1-es Amerikai Nagydíj TV-közvetítései
Verstappen nemigen fogja megúszni újabb rajtbüntetés nélkül

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!