Leclerc: Nincs meg az a tempó, ami megvolt a szezon elején... - F1VILÁG.HU

Leclerc: Nincs meg az a tempó, ami megvolt a szezon elején…

HIRDETÉS
Egész egyszerűen nincs meg az a tempó a Ferrarinál, amit az idei szezon elején mutatni tudott a csapat — ezt mondta a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérője után Charles Leclerc.

A monacói versenyző a 6. helyről rajtolhat majd a vasárnapi futamon, saját bevallása szerint nem futott tiszta kört a szombati kvalifikáción, ellentétben csapattársával, Carlos Sainzcal, aki a második sorból kezdheti majd meg a 39. F1-es Magyar Nagydíjat. Leclerc az időmérőt követően azt mondta, nem az időmérő miatt csalódott, inkább az általános teljesítményük miatt.

„Inkább a teljesítmény hiánya miatt vagyok frusztrált” — mondta a monacói. „Carlos nagyon jól vezet ezen a hétvégén, a 4. helyen végzett, ami szerintem tükrözi az autó képességeit, nagyon jó munkát végzett.”

„Én a 6. helyen végeztem, nem igazán volt tiszta köröm, szóval az 5. hely elérhető lett volna, de egy 4. és egy 5. helyben reménykedhettünk maximum. A legnagyobb probléma az, hogy nincs meg az a tempó, ami megvolt a szezon elején.”

A vasárnapi versennyel kapcsolatban Leclerc hozzátette: „Legalább már tudjuk, mi a helyzet, nem fog váratlanul érni bennünket. Maximalizálnunk kell a pontok számát, meglátjuk, ez hová vezet majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!