Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

SCARPERIA, ITALY - SEPTEMBER 13: <> during the Formula 2 Championship Sprint Race at Mugello Circuit on September 13, 2020 in Scarperia, Italy. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Fotó: Formula 2

Lundgaard nyert Mugellóban, Schumacher növelte előnyét a tabellán!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Lundgaard nyert Mugellóban, Schumacher növelte előnyét a tabellán!

Christian Lundgaard nyerte a Forma-2-es sorozat mugellói sprintfutamát vasárnap, 4. helyével pedig Mick Schumacher növelni tudta előnyét az összetett pontversenyben.

Lundgaard a 3. helyről vágott neki a második mugellói versenynek, és már rögtön a rajtnál az élre verekedte magát. Végül ellentmondást nem tűrő teljesítménnyel, 14 másodperces előnnyel győzött Louis Deletraz és Juri Vips előtt.

Mick Schumacher a 4. helyről rajtolva a 4. pozícióban zárta a sprintfutamot, és mivel legfőbb bajnoki riválisa, Callum Ilott csak 6. lett, a német tovább növelte előnyét az összetett pontversenyben.

Schumacher 161 ponttal áll a tabella élén, előnye 8 pont Ilottal szemben. Lundgaard a 3. helyen áll a pontversenyben 145 egységgel, megelőzve Robert Shwartzmant.

Mindeközben vasárnap bajnokavatás történt a Forma-3-as sorozatban: a versenyt Liam Lawson nyerte, a végső győzelmet viszont Oscar Piastri zsebelte be.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!