Portugál Nagydíj

Maldonado több F1-es csapattal is tárgyal

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Maldonado több F1-es csapattal is tárgyal

Több csapattal is tárgyal a 2017-es évről Pastor Maldonado, kinek célja nem titkoltan az, hogy ismét a Forma-1-ben versenyezzen.


Több csapattal is tárgyal a 2017-es évről Pastor Maldonado, kinek célja nem titkoltan az, hogy ismét a Forma-1-ben versenyezzen.

A venezuelai versenyző korábban a Williams és a Lotus csapatainál versenyzett, ám miután fő támogatója, a PDVSA nevű olajvállalat krízisbe került, Maldonado F1-es pályafutása is derékba tört.

A 31 esztendős versenyző azonban optimista – azt reméli, hamarosan ismét lehetősége lesz arra, hogy a királykategóriában versenyezzen.

„Sajnos bizonyos szituációk miatt kikerültem a Forma-1-ből, és mint bizonyára tudják, a főbejáraton visszatérni soha nem könnyű” – mondta Maldonado a minap.

„Kezdetben nehéz volt elfogadnom, hogy nem vagyok már a Forma-1-ben, de miután láttam a Renault teljesítményét, fogalmazzunk úgy, hogy jól vagyok.”

„Most ismét egyeztetek néhány csapattal, és remélem, hogy ott lehetek a rajtrácson Ausztráliában. Nyilvánvalóan más szériákat sem zárok ki, de a legfőbb célom, hogy az F1-ben legyek.”

Jelen állás szerint három csapatnál, a Mercedesnél, a Saubernél és a Manornál van üres versenyzői pozíció 2017-re.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!