Friss hírek

Már az első kanyar megpecsételte Verstappen versenyét

Nagy reményekkel vágott neki a Olasz Nagydíjnak Max Verstappen. A holland hitt benne, hogy a Red Bullnak megvan a tempója a dobogóhoz még az utolsó helyről indulva is. Ám rögtön az első féktávon elszállt minden reménye.

A 4. specifikációjú Honda motorra váltás miatt Max Verstappen az utolsó rajthelyről volt kénytelen nekivágni az Olasz Nagydíjnak. Bár tegnap a motorja rakoncátlankodott, a holland magabiztos volt a tempót illetően. Végül azonban az első féktáv minden esélyét elvette, miután betömörült a mezőny és ütközött az előtte haladó Racing Pointtal.

Nem tudom pontosan, hogy mi történt az első kanyarban, sok autó volt előttem és ott soha nem egyszerű a helyzet, főleg, ha ilyen helyzetből érkezel meg, mint én. Hirtelen mindenki megállt előttem. Megpróbáltam kikerülni őket, de már nem tudtam és akkor sérült meg az autóm. Ezt követően nem tudtunk mást tenni, minthogy kihajtottunk a bokszba, amivel sok időt vesztettünk. Ezzel a verseny még furcsább lett, mint előtte, de a tempó jó volt. Nagyon sok autót előztem meg, de Sergio mögött az utolsó etapban sajnos beragadtam. Ma inkább a túlélésért és azért a néhány pontért mentem. Sajnos a legutóbbi két versenyünkön sok pontot vesztettünk, de már nagyon várom, hogy újra az élmezőnyből indulhassak.” – nyilatkozta a holland.

Hirdetés
 

Szingapúrban azonban jó esélye lehet ismét a dobogóért, netán a győzelemért harcolnia, hiszen az utcai pálya kedvezhet a Red Bullnak. Max Verstappen a mai 8. helyével 4 pontot szerzett, továbbra is a 3. helyen áll az egyéni pontversenyben, mögötte azonban ott van szorosan a futamot nyerő Charles Leclerc.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Már az első kanyar megpecsételte Verstappen versenyét
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre
Norris idén is le tudta nyűgözni a McLaren főnökét

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!