Megszólalt a nő, akin poénkodtak az eltiltott olasz F1-kommentátorok - F1VILÁG.HU

Megszólalt a nő, akin poénkodtak az eltiltott olasz F1-kommentátorok

HIRDETÉS
Túlzásnak tartja az olasz Sky Sport televízió kommentátorainak felfüggesztését az a hölgy, akivel kapcsolatban Matteo Bobbi és Davide Valsecchi sütött el egy, egyesek szerint ízléstelen poént a Forma-1-es Spanyol Nagydíj után.
Christine Giampaoli Zonca

Az olasz sporttelevízió kommentátora, Bobbi, valamint szakértője, Valsecchi épp a barcelonai verseny elemzésével foglalatoskodott a paddockban, amikor előbbi megjegyezte, hogy egy igencsak „kellemes fejlesztési csomag” áll Valsecchi mögött, utalva egy ott álldogáló nőre. Valsecchi aztán viccesen azt reagálta, „sajnos azt mondták nekem, hogy nem próbálhatod ki őket”.

Úgy tudni, a vicc olyannyira kiverte a biztosítékot egyeseknél, hogy az olasz Sky Sport felfüggesztette a két kommentátort, akik így nem is lehetnek ott a jövő hétvégi Kanadai Nagydíjon. Az olasz sajtóban aztán megszólalt az a hölgy, akivel kapcsolatban viccelődtek az érintettek – a raliversenyzőként tevékenykedő nő azt mondja, egyáltalán nem vette zokon a két ex-versenyző poénkodását, és szerinte túlzás a felfüggesztésük. 

„Amikor olvastam, hogy felfüggesztették őket, azt hittem, csak egy vicc!” – mondta Christine Giampaoli Zonca a Corriere della Sera című olasz lapnak. „Nem bántottak. Egy poén volt. Ez az egész túlzásnak tűnik.”

„A következő versenyen majd küldök egy videót Bobbival és Valsecchivel közösen, és ezúttal talán én fogok elsütni pár viccet róluk!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Christine GZ (@christinegz) által megosztott bejegyzés

Zonca azt mondja, jól ismeri a két kommentátort, és elmondása szerint a másik hölgy, akivel ott állt a paddockban, ugyancsak nem vette rossz néven a viccelődést.

„Amikor hallottam erről, és megtudtam, hogy mindez igaz, sajnáltam a dolgot. Két remek kommentárorról van szó. Egyszerűen túlzásnak tartom az egészet. Ismerem őket, és rögtön írtam is nekik.”

A raliversenyző állítja, Bobbi és Valsecchi sem szexista, őt pedig soha nem zaklatták fel a férfiak megjegyzései.

„Mint minden iparágban, itt is vannak olyanok, akik megjegyzéseket tesznek, melyek talán bosszantóak lehetnek, de nekem soha nem volt problémám ezzel. Mindig mindenkivel jó kapcsolatom volt.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!