Mick Schumacher újra dobogón a Forma-3-ban - F1VILÁG.HU

Mick Schumacher újra dobogón a Forma-3-ban

HIRDETÉS
FIA F3

Vegyes eredménnyel zárta a Forma-3-as Európa-bajnokság zandvoorti versenyhétvégéjét Mick Schumacher. A német versenyző a nyitófutamon dobogóra állt, a folytatás azonban nem alakult jól számára.

A Forma-3 a német túraautó-bajnoksággal (DTM) karöltve a múlt hétvégén a hollandiai Zandvoortba látogatott, ahol természetesen ezúttal is három versenyen feszülhetnek egymásnak a Forma-1-be vágyó fiatalok.

A szombati első versenyen az észt Ralf Aron győzedelmeskedett, és dobogóra állt a kínai Guan Yu Zhou, valamint Mick Schumacher is.

Schumachernek ez volt az idei második dobogós eredménye, hiszen a hungaroringi harmadik versenyen szintén a 3. pozícióban intette őt le a kockás zászló.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fiának a folytatás már nem sikerült olyan jól: a második versenyen kiesett, a harmadikon pedig csak a 13. helyen ért célba. Ralf Aron a második futamon ismét nyerni tudott, a harmadik versenyen pedig az orosz Nikita Troitskiy győzedelmeskedett.

A Forma-3-as Európa-bajnokság pontversenyét Marcus Armstrong vezeti Guan Yo Zhou és Ralf Aron előtt. Mick Schumacher a 9. helyen áll az összetettben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!