Ő lesz az idei Nagy Futam F1-es sztárvendége - F1VILÁG.HU

Ő lesz az idei Nagy Futam F1-es sztárvendége

HIRDETÉS
Május 1-jén, Budapest szívében ismét megrendezik az immáron hagyományosnak számító Nagy Futam elnevezésű versenyautó-parádét – ezúttal is F1-es sztárvendéggel!
Fotó: Red Bull Racing

Az eseményt idén már 7. alkalommal bonyolítják le a fővárosban, a hazai autó- és motorsport színe-java mellett pedig külföldi sztárok is tiszteletüket teszik majd.

A legnagyobb név közülük kétségkívül a Red Bull Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Max Verstappen, aki nem először forgatja majd meg versenyautóját Budapest utcáin.

A rendezvény ezúttal is az Erzsébet tér – Andrássy út – Oktogon útvonalon zajlik majd.

„Formulaautók, oldtimerek, túraautó- és ralibemutató – ebből a buliból a két Norbi, Michelisz és Kiss sem maradhat ki, mint ahogy felvonulnak a hazai autósport további sztárjai is, például az idén a ralikrossz világbajnokságon induló Szabó Krisztián, vagy a Dakar-ralin 14 alkalommal rajthoz álló Szalay Balázs” – áll az eseményt szervező Hungaroring Sport Zrt. weboldalán.

Fotó: F1VILÁG

„Május 1-jén 8 órától 13 óráig megnyitjuk a paddockot a nézők előtt, ekkor nyílik lehetőség a boxutca-látogatásra, majd 14 órakor elrajtol a háromórás show a Formula–1-es Aston Martin Red Bull Racing részvételével. A VIP-terasz ezúttal is az Akvárium Klubban kap helyet.”

A rendezvény a nézők számára ingyenes, de VIP-jegyek korlátozott számban kaphatók.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!