Friss hírek

Összerúgta a port Verstappen és a brit F1-es tévécsatorna

A hírek szerint Max Verstappen Mexikóban nem hajlandó interjút adni a brit Sky Sports-nak, miután a társaság egyik munkatársa több alkalommal lekicsinylően beszélt a kétszeres világbajnok érdemeiről.

Max Verstappennek és a Red Bullnak Ted Kravitz bokszutcai riporterrel akadt problémája, aki a Forma-1 egyik legjelentősebb tévécsatornájának képernyőin újra és újra lealacsonyítóan beszélt Verstappen érdemeiről, és lényegében a holland ellen uszította Lewis Hamilton és a Mercedes szurkolóit. Kravitz a szezon során már több alkalommal hangot adott véleményének, miszerint a 2021-es szezonzárón Michael Masi „megfosztotta” Lewis Hamiltont a nyolcadik vb-címétől, most azonban úgy tűnik, túl messzire ment.

A Red Bull a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjon ünnepelte meg az újonnan megszerzett konstruktőri világbajnoki címét, amivel kapcsolatban Kravitz a saját műsorblokkjában ismét kifejtette véleményét a tavalyi szezonzárón történtekről, majd azt fejtegette, Verstappen eredményei kizárólag az autónak és Adrian Newey sztártervező tehetségének köszönhető.

Hirdetés
 

Verstappennél olyannyira betelt a pohár, hogy a holland De Telegraaf szerint a pilóta Mexikóban nem hajlandó még egyszer a társaság mikrofonjai elé állni.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Összerúgta a port Verstappen és a brit F1-es tévécsatorna
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!