Paddy Lowe elhagyta a Williamset?

Fotó: Williams
Paddy Lowe (GBR) Williams Racing Chief Technical Officer with the media. Formula One Testing, Day 3, Thursday 28th February 2019. Barcelona, Spain.
Úgy tűnik, a Williams istálló technikai igazgatója, Paddy Lowe elhagyja az F1-es csapatot a keserű 2019-es szezonkezdetet követően – egyelőre csak annyit tudni, hogy „szabadságát tölti”.

A Williams nem készült el időben autójával a 2019-es téli tesztekre, így két teljes napot ki kellett hagyniuk Barcelonában, míg a többiek már javában készültek az új idényre. 

Már ekkor megkérdőjeleződött Paddy Lowe jövője az istállónál, és korábban is pedzegették, hogy amennyiben az eredmények elmaradnak, úgy a szakember lemondhat pozíciójáról. 

Lowe korábban úgy nyilatkozott, nem aggódik a jövőjével kapcsolatban, mert úgy érzi, az autó nagy előrelépést fog mutatni az idei évben – most, egy héttel később azonban az Autosport című lap információi szerint szerint elhagyhatja az istállót

A Williams most csak annyit közölt, hogy Lowe személyes okok miatt szabadságra ment, ám azt nem tudni, hogy mikor tér vissza a csapathoz – nagy valószínűséggel ez nem fog megtörténni. 


Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS