Verstappen vs. Ocon

Paddy Lowe elhagyta a Williamset?

Fotó: Williams
Fotó: Williams
Úgy tűnik, a Williams istálló technikai igazgatója, Paddy Lowe elhagyja az F1-es csapatot a keserű 2019-es szezonkezdetet követően – egyelőre csak annyit tudni, hogy „szabadságát tölti”.

A Williams nem készült el időben autójával a 2019-es téli tesztekre, így két teljes napot ki kellett hagyniuk Barcelonában, míg a többiek már javában készültek az új idényre. 

Már ekkor megkérdőjeleződött Paddy Lowe jövője az istállónál, és korábban is pedzegették, hogy amennyiben az eredmények elmaradnak, úgy a szakember lemondhat pozíciójáról. 

Lowe korábban úgy nyilatkozott, nem aggódik a jövőjével kapcsolatban, mert úgy érzi, az autó nagy előrelépést fog mutatni az idei évben – most, egy héttel később azonban az Autosport című lap információi szerint szerint elhagyhatja az istállót

A Williams most csak annyit közölt, hogy Lowe személyes okok miatt szabadságra ment, ám azt nem tudni, hogy mikor tér vissza a csapathoz – nagy valószínűséggel ez nem fog megtörténni. 


 

Kapcsolódó cikkek

Kubica: Nehéz pozitívumokat találni…

Robert Kubicának, a Williams F1-es pilótájának számos problémával kellett szembenéznie az Ausztrál Nagydíj nyitónapján – nem túl rózsás a helyzet a csapatnál.

Kubica: Ez már egy új Forma-1

Robert Kubica, a Williams versenyzője 8 év után tér vissza a Forma-1-be, és hosszú idő után először áll rajthoz a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Friss hírek