Palmer úgy érzi, egyre jobb teljesítményt nyújt - F1VILÁG.HU

Palmer úgy érzi, egyre jobb teljesítményt nyújt

HIRDETÉS

Noha nehezen indult számára az első F1-es idény, Jolyon Palmer úgy érzi, ugyanolyan jó teljesítményt nyújt, mint 2014-ben, amikor megnyerte a GP2-es sorozatot.


Noha nehezen indult számára az első F1-es idény, Jolyon Palmer úgy érzi, ugyanolyan jó teljesítményt nyújt, mint 2014-ben, amikor megnyerte a GP2-es sorozatot.

A brit tehetség idén mutatkozott be a Forma-1-ben a Renault színeiben, pontot azonban mindezidáig nem sikerült szereznie a francia csapatnak.

A 25 esztendős versenyző jövője egyelőre még bizonytalan, célja azonban természetesen az, hogy megtartsa helyét a Renault-nál 2017-re is.

„Úgy érzem, Monaco után sikeresen „bevettem egy kanyart” – mondta Palmer az Autosport című brit szaklapnak nyilatkozva.

„Jól kezdtem Melbourne-ben, de az utána következő pár verseny nehezen alakult, és a monacói is kemény hétvége volt. Utána viszont a tempót tekintve oda tudtam tenni magam, és minden egyes versenyen egyre erősebbé váltam.”

„Egyre következetesebb is vagyok, és úgy érzem, hasonló szinten teljesítek, mint amikor nyertem a GP2-ben. Persze ez most a Forma-1.”

„Szóval úgy érzem, nagyon jól vezetek, és nem követek el sok hibát.”

Arra a kérdésre, hogy minek köszönhetően javult fel a teljesítménye az évad eleje óta, Palmer így válaszolt: „Sikerült jobban megismernem az autót, jobban tudom már, hogyan hozzam ki belőle a legtöbbet.”

„Monaco után mentálisan egy kicsit össze kellett szednem magam. Szóval folyamatosan tudtam fejlődni, és most már úgy érzem, jó és következetes munkát végzek.”

Hirdetés

„Magyarországon a 10. helyről pördültem meg, ami óriási csalódás volt. Az egész versenyen egy kanyart rontottam el – ettől eltekintve viszont úgy érzem, a legtöbbet hoztam ki az autóból. De az F1-ben sokkal komplikáltabbak a dolgok, ott van a sok szabadedzés, az autó folyamatosan fejlődik a hétvégék során, mint ahogy a pálya is.”

„De úgy érzem, sokat tanultam, és most már igazán jól vezetek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Palmer úgy érzi, egyre jobb teljesítményt nyújt
Gyorshír: Russell csúnyán összetörte a Mercedes autóját!
Shwartzman rajtbüntetést kapott, bár nem tudni, indul-e valaha F1-es versenyen
Russell az élen Mexikóban, balesettel kezdett a Ferrari
Mexikóba már elvitte új padlólemezét a McLaren

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!