PDVSA: Maldonado a Lotushoz szerződik - F1VILÁG.HU

PDVSA: Maldonado a Lotushoz szerződik

HIRDETÉS

Minden bizonnyal Pastor Maldonado lesz Romain Grosjean csapattársa a Lotus Forma-1-es csapatánál 2014-ben.


Minden bizonnyal Pastor Maldonado lesz Romain Grosjean csapattársa a Lotus Forma-1-es csapatánál 2014-ben.

Legalábbis erre utal a venezuelai versenyző személyes szponzora, a PDVSA elnökének, Rafael Ramíreznek csütörtök esti nyilatkozata, aki egy sajtótájékoztatón megerősítette, az olajvállalat az idény végén minden támogatást megvon a Williams csapatától, a jövő évben pedig már a Lotus csapatát segíti.

„Csapatot váltunk, a Lotushoz megyünk. Nem áll érdekünkben a Williamsnél maradni, ha Pastor Maldonado már nincs ott” – idézi Ramírez szavait az El Nacional című venezuelai lap.

A Williams hétfőn jelentette be, hogy 2014-ben a Valtteri Bottas – Felipe Massa párossal vág neki a világbajnoki küzdelmeknek, Maldonado tehát távozik a csapattól.

A Lotus egyelőre nem tett bejelentést azzal kapcsolatban, ki veszi át a Ferrarihoz távozó Kimi Räikkönen helyét jövőre, az ülésre szintén esélyes Nico Hülkenberg azonban nemrég úgy nyilatkozott, nem sok esélyt lát arra, hogy Enstone-ba szerződjön.

„A Force India, a Sauber és a Lotus jöhet szóba. A Lotusnál a legrosszabbak az esélyek. Ha hinni lehet a pletykáknak, Maldonado már ott van” – mondta a német.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!