Perez: A Mercedes és a Red Bull gyors, de mi is elöl vagyunk - F1VILÁG.HU

Perez: A Mercedes és a Red Bull gyors, de mi is elöl vagyunk

HIRDETÉS
Sergio Perez, a Racing Point versenyzője szerint ígéretes a teljesítményük, és mindkét autóval a pontszerző helyeken fognak versenyezni a vasárnapi Forma-1-es Stájer Nagydíjon.
Sergio Perez, Racing Point RP20

Perez megnyerte a Stájer Nagydíj első szabadedzését, a második tréningen pedig a harmadik helyen végzett, míg csapattársa, Lance Stroll a negyedik helyen zárt. 

Amennyiben az időjárás miatt sem szombaton, sem vasárnap nem tudják megrendezni az időmérő edzést a Red Bull Ringen, úgy a második szabadedzés eredménye dönthet a rajtsorrendről

Perez elmondta, természetesen nem lenne sok problémája ezzel a forgatókönyvvel: 

Ez nem rossz rajtpozíció, ebből a szempontból remélhetőleg ez a helyzet” – mondta a mexikói. 

„Ez egy pozitív nap volt. Lance is erős volt ma. Jó lenne, ha mindkét autóval pontszerzők lennénk vasárnap. Megnéztük, hogy hol fejlődhetünk, és hol tudunk javítani a teljesítményünkön. A Mercedes és a Red Bull egy lépéssel előrébb járnak, de mi is elöl vagyunk.

„Szoros a verseny a topcsapatok között, de megmutattuk, hogy mindkét autó versenyben van a pontokért, ahogy múlt héten is. Nyilvánvalóan vannak jelek arra, hogy holnap esős nap lesz, szóval várunk, és meglátjuk, hogy mi történik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!