Perez „elég érett” ahhoz, hogy tudja, Verstappen mellett nem rúghat labdába - F1VILÁG.HU

Perez „elég érett” ahhoz, hogy tudja, Verstappen mellett nem rúghat labdába

HIRDETÉS
A Red Bull korábbi versenyzője, David Coulthard szerint Sergio Perez „elég érett ahhoz”, hogy észrevegye, Max Verstappen mellett nemigen tud labdába rúgni a Forma-1-ben, így a bajnoki címről jóformán csak álmodozhat.
BARCELONA, SPAIN - MAY 22: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Second placed Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing talk in the press conference after the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 22, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

A mexikói versenyző tavaly második szezonját töltötte a Red Bull csapatánál, és bár jó eredményeket tudott elérni, összességében nemigen tudta felvenni a versenyt Verstappennel. A korábban a Williamsnél, a McLarennél és a Red Bullnál is versenyző, F1-es pályafutása során pedig 13 futamgyőzelmet szerző David Coulthard szerint volt csapata abszolút megérdemelten lett a 2022-es idény legjobbja.

„A Red Bullé volt a legjobb versenycsomag, és jobb stratégiai döntéseket is hoztak. A megbízhatóság a kezükre játszott az év megfelelő szakaszában” – fogalmazott a korábbi F1-es versenyző.

A Red Bull tavaly nemcsak az egyéni, de a konstruktőri világbajnoki címet is bezsebelte, ebben pedig komoly szerepet játszott Sergio Perez, aki két futamgyőzelme mellett 9 további dobogós eredményt jegyzett. Coulthard viszont azt mondja, a mexikói Verstappen mellett soha nem lesz világbajnok.

„Checo – bár természetesen arról álmodik, hogy világbajnok legyen, és természetesen hisz is benne, amikor minden összejön, és megvan a tempója, hogy legyőzze Maxot – elég érett ahhoz, hogy felismerje, nagyon nehéz feladat számára az, hogy egy teljes idény során jobb legyen Maxnál.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!