Friss hírek

Perez „elég érett” ahhoz, hogy tudja, Verstappen mellett nem rúghat labdába

A Red Bull korábbi versenyzője, David Coulthard szerint Sergio Perez „elég érett ahhoz”, hogy észrevegye, Max Verstappen mellett nemigen tud labdába rúgni a Forma-1-ben, így a bajnoki címről jóformán csak álmodozhat.

A mexikói versenyző tavaly második szezonját töltötte a Red Bull csapatánál, és bár jó eredményeket tudott elérni, összességében nemigen tudta felvenni a versenyt Verstappennel. A korábban a Williamsnél, a McLarennél és a Red Bullnál is versenyző, F1-es pályafutása során pedig 13 futamgyőzelmet szerző David Coulthard szerint volt csapata abszolút megérdemelten lett a 2022-es idény legjobbja.

„A Red Bullé volt a legjobb versenycsomag, és jobb stratégiai döntéseket is hoztak. A megbízhatóság a kezükre játszott az év megfelelő szakaszában” – fogalmazott a korábbi F1-es versenyző.

Hirdetés
 

A Red Bull tavaly nemcsak az egyéni, de a konstruktőri világbajnoki címet is bezsebelte, ebben pedig komoly szerepet játszott Sergio Perez, aki két futamgyőzelme mellett 9 további dobogós eredményt jegyzett. Coulthard viszont azt mondja, a mexikói Verstappen mellett soha nem lesz világbajnok.

„Checo – bár természetesen arról álmodik, hogy világbajnok legyen, és természetesen hisz is benne, amikor minden összejön, és megvan a tempója, hogy legyőzze Maxot – elég érett ahhoz, hogy felismerje, nagyon nehéz feladat számára az, hogy egy teljes idény során jobb legyen Maxnál.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!