Perez számára „nagyon frusztráló” az újabb sikertelen időmérő - F1VILÁG.HU

Perez számára „nagyon frusztráló” az újabb sikertelen időmérő

HIRDETÉS
Ismét nem sikerült a legjobb tíz közé kerülnie Sergio Pereznek, aki a Forma-1-es Amerikai Nagydíj sprintfutamára csak a 11. rajtpozíciót szerezte meg.

Míg csapattársa pole-pozíciót szerzett, addig a másik Red Bull-lal Sergio Pereznek az első tízbe sem sikerült bejutnia az austini sprintkvalifikáción, amelyen a mexikói pilóta így csak a hatodik rajtsorból indulhat. Perez a gyenge teljesítményt az SQ1 és az SQ2 közötti beállításmódosításokkal magyarázta, amelyekkel rossz irányba mentek el.

„Nagyon-nagyon frusztráló. Semmit sem sikerült előrelépnünk, főleg az első és a második etap között nem. Ha bármi, hát a gumikkal hátrafelé léptünk egyet, ami sajnos eléggé megnehezítette a dolgomat. Ez van, remélhetőleg tudunk belőle tanulni, és a következő időmérőre jól össze tudjuk rakni az autót” – magyarázta Perez, akinek elsődleges célja a vasárnapi futamon egy jó eredményt elérni.

„Azt hiszem, nagy tempónál a hasmagassággal van problémám. Erre rá kell néznünk. A hosszú etapunk ígéretesnek tűnt, de elsősorban a futamon akarunk sikeresek lenni, ezért még dolgunk van” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez számára „nagyon frusztráló” az újabb sikertelen időmérő
Bejutott a top 10-be, Colapinto mégsem teljesen elégedett
Piastri csalódott: A sprinten mindent belead, de messziről kell felzárkóznia
Hamilton peches volt a sárga zászlóval, de a Mercedes fejlesztései ígéretesek!
A Ferrari gyengélkedett a lágy gumikon, Leclerc mégis optimista a sprintfutam előtt!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!