Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Petrov is részt vesz a Bajnokok Versenyén

A Lotus Renault GP versenyzője, Vitaly Petrov is részt vesz decemberben a Bajnokok Versenyén – jelentették be a szervezők nemrégiben.


A Lotus Renault GP versenyzője, Vitaly Petrov is részt vesz decemberben a Bajnokok Versenyén – jelentették be a szervezők nemrégiben.

A versenyt Düsseldorfban tartják majd jövő hónapban, és olyan versenyzők képviselik majd a Forma-1-et, mint Jenson Button, Michael Schumacher, vagy Sebastian Vettel.

A Race of Champions szervezői kedden hivatalos közleményben jelentették be, hogy az orosz Vitaly Petrov is megméretteti magát az immár hagyományossá vált eseményen.

„Nagy megtiszteltetés, hogy első orosz versenyzőként a Forma-1-ben lehetek, most pedig első oroszként megmérettetek a Bajnokok Versenyén is” – mondta Petrov.

„Hosszú ideje figyelemmel kísérem ezt a rendezvényt, és tudom, hogy minden versenyző azért vesz részt rajta, hogy jól érezze magát, miközben olyan keményen nyomja, amennyire csak tudja az autóban.”

A 27 esztendős versenyző hozzátette, még soha nem szerepelt hasonló jellegű rendezvényen, ám reméli, hogy korábbi ralis tapasztalatai hasznára válnak majd Düsseldorfban.

A versenyt december 3-án és 4-én tartják majd.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!