Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Petrov nem aggódik jövője miatt a Caterhamnál

Vitaly Petrov elmondása szerint bízik abban, hogy a nyári szünet utáni hetekben tisztázódhat jövője, azonban egy cseppet sem aggódik amiatt, hogy elveszítené versenyzői ülését a Caterham istállónál.


Vitaly Petrov elmondása szerint bízik abban, hogy a nyári szünet utáni hetekben tisztázódhat jövője, azonban egy cseppet sem aggódik amiatt, hogy elveszítené versenyzői ülését a Caterham istállónál.

Az orosz pilóta februárban csatlakozott a norfolki bázisú alakulathoz, miután elengedte a Renault, és bár nem mutatott maradandó teljesítményt, egyenletesen teljesít, és jól dolgozik Heikki Kovalainen mellett az idei esztendőben.

Miközben egyes csapatok már bejelentették jövő évi felállásukat, a Caterham egyelőre hallgat, és ez a következő hetekben még biztosan így marad.

„Úgy vélem, augusztus után már többet fogok tudni” – mondta Petrov az f1news.ru-nak. „Jelenleg mindenki csak találgat, hogy ki hova megy. Sokan arról beszélnek, hogy Felipe Massát meneszti a Ferrari, és az ilyen híresztelések még néhány hétig biztosan folytatódnak. „

„A legfőbb dolog az, hogy a csapat elégedett velem, a médiának és nekem személyesen is ezt mondják. Ha valaki arról beszél, hogy elhagyom a csapatot vagy, hogy esetleg kirúgnak, nem különösebben izgatom magam emiatt. Semmi esélyét nem látom ennek, hiszen jól megy a munka, kiválóan dolgozom a csapattal közösen és az eredmények is jönnek.”

Ami pedig a Caterham céljait illeti a szezon második felére, Petrov elmondta, hogy nagyon nehéz lenne megmondani, hogy hol is áll csapata jelen pillanatban.

„Nem gondolom, hogy lenne egy kimondott célunk. Ez egy nagyon nehéz kérdés, hiszen nem tudom, mire számítsak” – magyarázta.

„Mikor a Renault-nál voltam, akkor a szezon ezen szakaszában már tudtuk, hogy veszítünk sebességet és nagyon nehéz lesz a top10-be való bejutás, jóllehet nem lehetetlen. Most viszont túl nagy a különbség köztünk és a Toro Rosso között, és még nem tudok mit mondani az eddigiek alapján.”

„Nagyon nehéz megmondani, hogy milyen eredményekre számíthatunk a következő versenyeken.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS