Toszkán Nagydíj

Räikkönennek már nincsenek fájdalmai

Nincsenek már fájdalmai a Silverstone-ban nagy balesetet szenvedett Kimi Räikkönennek. A Ferrari finn versenyzője a két héttel ezelőtti Brit Nagydíj első körében bukott nagyot.A Ferrari finn versenyzője a két héttel ezelőtti Brit Nagydíj első körében bukott nagyot, amikor a bukótérből megpróbált visszaevickélni a pályára.

Räikkönent 47G-s erőhatás érte a becsapódás pillanatában, és bár nem sérült meg komolyan, kisebb fájdalmai miatt nem vett részt a múlt heti, silverstone-i teszten.

„Volt némi fájdalmam, de mostanra minden rendben” – mondta a finn csütörtök délután, Németországban.

„Igazából a bordám fájt. De már rendben vagyok.”

Räikkönen számára eddig különösen nehezen alakult a bajnokság, mindössze a tabella tizenkettedik helyét foglalja el, hátránya 68 pont csapattársával, Fernando Alonsóval szemben.

„Nehezen alakul az év, remélhetőleg előbb-utóbb fordul a kocka. Muszáj lesz, mert így nem folytatódhat. Nem túl élvezetes.”

„Korábban is történtek már velem hasonló dolgok, és mindig sikerült felállnunk, szóval erősen hiszek abban, hogy ezúttal is így lesz.”

„Meg kell oldanunk a gondokat, és akkor ismét ott lehetünk, ahol lennünk kellene.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS