Razia még nem mondott le a Forma-1-ről - F1VILÁG.HU

Razia még nem mondott le a Forma-1-ről

HIRDETÉS

Nem adta fel Forma-1-es álmát Luiz Razia, ám tisztában van azzal, ahhoz, hogy ez megtörténjen, muszáj támogatókat szereznie.


Nem adta fel Forma-1-es álmát Luiz Razia, ám tisztában van azzal, ahhoz, hogy ez megtörténjen, muszáj támogatókat szereznie.

A brazil pilótát az évadot megelőzően leszerződtette a Marussia alakulata, szponzorai azonban nem tudtak eleget tenni kötelezettségeiknek, ami miatt a gárda végül szerződést bontott a versenyzővel, és leigazolta helyette Jules Bianchi.

„A Forma-1-ben manapság minden a pénzről szól, a tehetség másodlagos. Nekem sajnos nincs pénzem momentán, szóval nehéz lesz visszatérni” – mondta a 24 esztendős versenyző, aki jelenleg az International GT Open sorozatban versenyez a Bhai Tech McLaren színeiben.

„Problémánk volt az év elején, ami véget is vetett a dolgoknak. Még mindig próbáljuk rendezni a dolgokat. Nem volt könnyű, ez nyilvánvaló, de a történtek után meghívást kaptam a GT Open sorozatba a Bhai Tech McLarentől, ami végül remek tapasztalatnak bizonyult. A következő versenyünk Spában lesz szeptemberben, és ez igazán jónak ígérkezik.”

És bár élvezi a versenyzést ebben a szériában, a következő hetekben megpróbál majd egyeztetni néhány F1-es alakulattal.

„Augusztus végén, illetve szeptemberben próbálkozni fogunk majd, de ha nem látom jelét megfelelő szponzori háttérnek, akkor sportautókkal, illetve GT-autókkal folytatom, esetleg Le Mans-ban. Ha augusztusban, vagy szeptemberben összejön a dolog, akkor meglátjuk, de napjainkban nagyon nehéz összekaparni 10 millió fontot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!