A Red Bull is hirdeti a Nagy Futamot - F1VILÁG.HU

A Red Bull is hirdeti a Nagy Futamot

HIRDETÉS
wp_20150501_16_56_58_pro

A Red Bull Orosz Nagydíj előtti hírlevelében is helyet kapott a magyarországi Nagy Futam, amelyet május 1-jén rendeznek Budapesten.

Ahogyan arról korábban az F1Világ.hu is beszámolt, a május 1-jén megrendezendő Nagy Futamra számos autósport-tehetség mellett Daniel Ricciardo, a Red Bull, valamint Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője is ellátogat.

Az eseményt a Red Bull is népszerűsíti, hirdeti legújabb hírlevelében: a csapat arra buzdít minden rajongót, utazzanak el Magyarországra, hiszen olyan eseményen vehetnek részt, ahol közel kerülhetnek a versenyautókhoz, illetve olyan produkciókat láthatnak, amilyet versenypályán soha.

„Május 1-jén, éppen az Orosz Nagydíj előtt, bepakoljuk Daniel Ricciardo hátizsákját, és elküldjük őt Budapestre, hogy rész vegyen az egyik kedvenc eseményünkön, a Nagy Futamon. Ez már egy igazán szórakoztató hagyomány a munka ünnepén, amely összehoz autókat, motorokat, kamionokat és sok minden mást Budapest szívében, hogy egy látványos show-t mutasson be a motorsport rajongói számára” – áll a Red Bull istálló honlapján.

A Red Bull valóban minden évben nagyon lelkes a Nagy Futam iránt: korábban 2014-ben és 2015-ben is részt vettek az eseményen, így Ricciardón kívül már Daniil Kvyatot és David Coulthardot is elküldték Magyarországra, hogy Budapest utcáin körözzenek az F1-es versenygéppel.

„Olyan bámulatos mutatványokkal rukkolhatunk elő, mint a gumiégetés, amit a versenypályán nem láthatnak a nézők” – mondta Ricciardo, aki már alig várja, hogy Budapestre látogathasson.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!