Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Ricciardo: Ha a Red Bull kivonul, jöhet Amerika

Daniel Ricciardo azt mondja, készen áll arra, hogy Amerikában folytassa versenyzői pályafutását, ha csapata, a Red Bull a Forma-1-ből való kivonulásra kényszerül.


Daniel Ricciardo azt mondja, készen áll arra, hogy Amerikában folytassa versenyzői pályafutását, ha csapata, a Red Bull a Forma-1-ből való kivonulásra kényszerül.

Az osztrák istálló jövője továbbra is bizonytalan, mivel egész egyszerűen nem talál motorpartnert a 2016-os évadra.

Miután minden versenyképes ülés elkélt már a következő idényre, ha a Red Bull kivonulna a Forma-1-ből, versenyzőinek más sorozatban kellene próbálkozniuk.

A NASCAR Sprint Kupa egyik nagyágyúja, Dale Earnhardt Jr. nemrég a Twitteren azt írta, Ricciardónak könnyen találna versenyzői ülést Amerikában.

Az ausztrál ugyan bízik abban, hogy jövőre is az F1-ben maradhat, ám elismerte, hogy amerikai versenyzőtársa ajánlata igencsak vonzó.

„Dale Jr. meghívott a NASCAR-ba, szóval, ha nem lesz F1-es ülésem jövőre, talán élek a lehetőséggel” – mondta nevetve a Red Bull versenyzője.

„Nagyon szeretem Amerikát, szóval az amerikai élet vagy versenyzés – még az F1 után is – érdekes lehet.”

„Nyilván a Forma-1-ben akarok versenyezni jövőre, de ha valamilyen okból kifolyólag nem jön össze, akkor úgy tűnik, lesz más opció is számomra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!