Ricciardo: Nehezen indult a hétvége - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Nehezen indult a hétvége

HIRDETÉS
Daniel Ricciardo, a McLaren versenyzője szerint sűrű harmadik szabadedzésnek néznek elébe az F1-es Emilia-Romagna Nagydíjon, ha megfelelő mértékben szeretnének felkészülni az időmérőre és a versenyre.

Nem volt könnyű pénteki napja a McLaren csapatának: nem sikerült teljes mértékben teljesíteniük a tervezett programjukat, a piros és a sárga zászlók, valamint a virtuális biztonsági autós periódusok miatt kissé elmaradtak attól, amit az első két edzésre terveztek. Ráadásul egy rendszerhiba miatt kommunikációs probléma is hátráltatta az összes istállót.

Lando Norris a pénteki szabadedzéseket követően úgy nyilatkozott, nehezebben találták meg a ritmust, mint Bahreinben, és hasonlóan vélekedik csapattársa, Ricciardo is. 

Az ausztrál pilóta elmondta, pozitívum, hogy újra Imolában versenyezhetnek, azonban még bőven lesz dolguk a harmadik szabadedzésen, hogy felkészüljenek az időmérőre és a versenyre. 

„Nagyon király, hogy újra itt vagyunk ezen a pályán” – nyilatkozta Ricciardo. „Ez lenyűgöző. Egy kicsit nehéz napunk volt. Határozottan dolgoznunk kell néhány dolgon, hogy többet tudjunk kihozni az autóból.”

Kihívást jelentő nap volt, de szombaton délelőtt még lesz egy edzésünk arra, hogy megoldjuk őket az időmérő előtt. Megpróbáljuk felfedni a problémákat, hogy szombaton jó pozícióban legyünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo: Nehezen indult a hétvége
Nem a fejlesztésekkel van baj: Kiderült, mi okozta a Mercedes austini küszködését
A Ferrari-főnök szerint Mexikóban is szoros lesz a csata a győzelemért!
McLaren: A csapatutasításokkal a jövőbeli sikereinket tennénk kockára
Horner azonnali fejlődést vár Pereztől

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!