Ricciardo: Otthon érzem magam a McLarennél - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Otthon érzem magam a McLarennél

HIRDETÉS
Ugyan nem volt problémamentes a McLaren bahreini tesztje, mindkét versenyző, Lando Norris és Daniel Ricciardo is elégedetten távozik a zárónapot követően – és izgatottan várják a folytatást!
BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN - MARCH 13: Daniel Ricciardo, McLaren MCL35M during the Bahrain March testing at Bahrain International Circuit on Saturday March 13, 2021 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Mark Sutton / LAT Images)

Lando Norris vasárnap délelőtt körözhetett a McLaren versenygépével, amikor is 56 kört, vagyis összesen 214 km-t tett meg. Ugyan voltak apró problémáik, Norris örül, hogy ezek most, a teszten jöttek elő, így lesz lehetőségük arra, hogy a szezonnyitóig kijavítsák őket. 

„Jól telt az utolsó nap az autóban” – nyilatkozta Norris. „Néhány dologgal küszködtünk, ami egyrészt jó, másrészt rossz. Soha nem akarsz problémákat, de jó, hogy tanultunk az autóról és van időnk megoldani őket, mielőtt visszatérünk a versenyre.”

„Szóval pozitívumok és negatívumok is voltak, de mindent egybevetve pozitív, és pontosan ez az, amiért itt vagyunk a teszten. Jó érzés újra pályán lenni, úgy érzem, jól állok, hogy újra versenyezzek néhány héten belül, izgatott vagyok a visszatérés miatt.”

A délutáni etapban Daniel Ricciardo kapott lehetőséget, hogy tovább szokja újdonsült autóját és csapatát: produktív vasárnapot zárt az ausztrál, miután 76 kört, vagyis összesen 290 km-t tett meg, és a 7. helyen zárt. 

„Hát így zárjuk a tesztet. Nagyon boldog vagyok, hogy megbízhatóan, nagy problémák vagy aggodalmak nélkül teljesítettük, sima három nap volt” – összegzett Ricciardo. „Nagyon hálás vagyok a csapatnak itt, a pályán és a gyárban is, hogy jó autót raktak össze erre a tesztre.”

„Otthon érzem magam köztük, jól érzem magam, és alig várom, hogy visszatérjünk a pályára a Bahreini Nagydíjon.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!