Ricciardo: Van néhány dolog, ami hátráltat - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Van néhány dolog, ami hátráltat

Daniel Ricciardo újra pontot szerzett a McLaren F1-es csapatának: az ausztrál pilóta ezúttal a 9. helyen végzett, és úgy érzi, bizonyos területeken sikerült előrelépéseket tenniük.

Ricciardo az időmérőt követően csalódottan nyilatkozott, ugyanis már a Q1-ben kiesett, csak a 16. rajtkockát szerezte meg. Ehhez képest a verseny remekül alakult számára, hiszen egészen a 9. helyig sikerült felzárkóznia. 

„A verseny határozottan jobb volt” – mondta a McLaren pilótája. „Meg tudtam csinálni, amit célul tűztem ki, megelőztem néhány autót, csatáztam, és megszabadultam a tegnapi dühtől, szóval ez jó. Voltak a versenynek igazán pozitív pillanatai, és miután egy újabb versenytáv van mögöttem, úgy érzem, már tudok visszajelzéseket adni a csapatnak.”

 

„Összességében optimista vagyok a verseny alakulása miatt, szóval köszönöm a csapatnak a pályán és Wokingban is a támogatást és a hétvégi kemény munkát. Már nagyon várom a Spanyol Nagydíjat, hogy ott legyünk néhány napon belül.”

Ricciardo már korábban is úgy nyilatkozott, hogy bizonyos tekintetben biztosan változtatniuk kell az autón, hogy könnyebben tudja kezelni, azonban addig is neki kell alkalmazkodnia idei új versenygépéhez. 

Az ausztrál pilóta a Portugál Nagydíjat követően elmondta, egyre inkább tisztában van vele, hogy melyek azok a területek, ahol javítani tudnak. 

„Van néhány dolog, ami visszafog, ha valamit csinálni szeretnék az autóval. Amikor próbálkozom ezekkel, nem igazán működnek. Szóval azt hiszem, van néhány dolog, amit beállításokkal tudunk kezelni, és jönnek majd még új fejlesztések is” – mondta Ricciardo. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo: Van néhány dolog, ami hátráltat
Schumacher először tesztelt a Mercedes F1-es autójával
Komoly fejlesztésekkel vágnak vissza Alonsóék Kanadában
Nevetség tárgyává vált a Williams, a csapatfőnök az istálló védelmére kelt
Nem tervez Red Bull-motorokra váltani a McLaren

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!